Tip os log ind
  • 1/: Hos Via Biler glæder salgschef Jesper Pedersen og det øvrige personale sig hvert år til nytårskuren lige oven på nytåret, for selv om det godt nok betyder et par travle dage alene med forberedelser og aftaler op til weekenden, så betyder det også, at der lige fra årets start kommer gang i bilsalget, ligesom der også bliver noget at se til på værkstedet, hvor den indtil videre milde vinter ikke har budt på helt så mange opgaver som tidligere vintre. ?
    Foto: Martin Ballund
  • 1/: Champagnen var fundet frem til nytårskuren hos Via Biler, men mest for festlighedens skyld, for kunderne var jo i bil, når de kom, og så skulle de jo også ud på en prøvetur, så de nøjedes for en stor del med kaffe og chokolade.
    Foto: Bjarne Gregersen
  • 1/: Hos bilforhandlerne har bilerne hobet sig op og står tæt her op til og i forbindelse med de forskellige nytårskure og åbne huse, og blandt andet hos Via Biler er det blandt andet hybridbiler, der sidste år solgte god, og som igen forventes at have stor kundeinteresse i år.
    Foto: Martin Ballund

Bilhandlere vil kickstarte bilsalget

De lokale bilhandlere satser på, at nytåret sparker gang i bilsalget
07. januar 2019, 21.16

SILKEBORG Silkeborgs veje var i weekenden fyldt med mange funklende nye biler, hvor de fleste også lige skulle have en lille smuttur på motorvejen.I bilerne...

Allerede abonnent? Log ind her
Mere Erhverv