Tip os log ind
Vagn Stensig Kristensen har haft stor succes med at åbne sin have med georginer, og på søndag viser han årets samling frem.

Betjentens blomster- have overlevede tørken

Vagn Stensig Kristensen åbner søndag sin have med 600 georginer
22. august 2018, 19.31

RY Det har været en varm og skøn sommer, men tørken har været hård ved blomsterne. Det gælder også lokalbetjent Vagn Stensigs Kristensens flere hundrede georginer.

Men de har klaret sig, og på søndag er han klar til at vise sin pragtsamling i den private have i Boes frem for offentligheden.


En udfordring

- Det har været en udfordring med varme og tørke. Vi har vandet blomsterne grundigt, men de er ikke så store og svulstige som tidligere. Vand ovenfra ser ud til at være bedst, siger Vagn Stensig Kristensen.

Fremvisningen af georginerne har efterhånden kørt nogle år og trækker 5-700 gæster, og igen i år er der 600 planter og 300 forskellige sorter at nyde.

Erfaringerne fra tidligere år viser, at gæsterne kommer fra store dele af det midt- og østjyske område.

Folk fortæller begejstret om det smukke syn, når de kommer hjem, og det lokker flere til at tage til Boes.

Vagn Stensig Kristensen understreger, at det er en udstilling. Man kan ikke plukke blomsterne, men midt på eftermiddagen vil det være muligt at købe en buket af blomster, som Vagn Stensig Kristensens og hans hjælpere har klippet af.

Igen i år vil der ud over blomsterne være en lang række boder med bl.a. stauder, honning og høns, og der er også mulighed for at nyde kaffe og kage eller pølser og sodavand.


Ordet er dit