Tip os log ind
Det er tid til åben minkfarm.

Åben minkfarm i Bording

14. september 2018, 14.04

BORDING Danske minkskind bliver igen og igen omtalt som »de bedste i verden«, men hvorfor gør de egentlig det, hvordan er hverdagen på en minkgård, og hvordan fungerer et moderne landbrug i praksis?

Disse og mange flere spørgsmål står Peter Fleborg fra Søbjerg Mink ved Bording klar til at besvare, når han i forbindelse med »Åbent Landbrug« slår dørene op til sin gård for alle interesserede søndag den 16. september.

Det meste af dagen inviterer han alle børn og voksne indenfor til en dag fyldt med hyggelige oplevelser og aktiviteter, og han håber derfor at byde rigtig mange velkommen dagen igennem.

- Jeg håber på, at der kommer solskin, så der kommer en masse mennesker. Det ville være rigtig dejligt. Jeg er med til Åbent Landbrug 2018 for at signalere endnu mere åbenhed, end vi allerede gør. Jeg vil rigtig gerne være med til at fortælle om livet på en minkgård og vise dyrene frem til alle interesserede. Derfor glæder jeg mig også til, at der kommer mange fra lokalområdet og ser, hvad jeg laver, siger Peter Fleborg.

Man kan se dyrene blive fodret og i det hele taget komme helt tæt på livet på gården.

Der serveres sodavand, pølser, delikatesser, kaffe og kage.

Alle aktiviteter foregår på Søbjerg Mink, der ligger på Søbjergvej 76 i Bording.


Ordet er ditMere Bording