Tip os log ind
Elevatorerne på stationen bliver snart sat på pause. Handicappede og gangbesværede kommer især til at mærke til renoveringen. ?
Foto: Jakob Stigsen Andersen

Banedanmark renoverer elevatorer

Gangbesværede bliver henvist fra Silkeborg Station til andre stationer, mens arbejdet står på
23. oktober 2018, 15.04

SILKEBORG I efteråret og frem til sommeren 2019 sætter Banedanmark 28 elevatorer i stand på 13 stationer rundt omkring i landet. Den 5. november begynder renoveringen af elevatorerne på spor 1 og 2 på Silkeborg Station for at sikre, at de også i fremtiden kan sørge for, at man som passager kan komme fra perron til perron. Handicappede og gangsbesværede kan særligt komme til at mærke til arbejdet.

- Men der er ingen vej udenom, lyder det fra Banedanmark.


Fra 5. til 23. november

Renoveringen varer fra den 5. november til den 23. november.

Den består blandt andet af udskiftning af døre og dørmotoren.

- Vi vil gerne sikre passagererne den bedst mulige drift og undgå, at de møder en elevator, der pludselig ikke virker. Elevatorerne skal ligesom alt andet teknik vedligeholdes og fornyes fra tid til anden. Elevatorerne på stationerne bliver brugt rigtig meget, og det er en god ting, siger projektleder Marta Karvig i en pressemeddelelse fra Banedanmark.

Mens arbejdet står på, kan passagererne ikke benytte elevatorerne.

Handicappede og gangbesværede med rollator har mulighed for at få hjælp til at komme til nærmeste station via DSB's Handicapservice. Det kræver et opkald 12 timer i forvejen på 70131415, i tidsrummet kl. 8-15.

- Der er desværre ingen vej uden om den gennemgribende renovering, og vi beklager ulejligheden for passagerer, der ikke kan tage trapperne. Vi står altid til rådighed, hvis nogle skulle have spørgsmål til renoveringsarbejdet, siger Marta Karvig.

Der kan opstå støj og i forbindelse med Banedanmarks arbejde på stationen og de nærmeste naboer er informeret. Ligesom der også kan køre tunge køretøjer på vejene i området, når der fragtes materialer til og fra stationen.


Ordet er dit