Tip os log ind
  • 1/: Kort tid efter at balletmester Nikolaj Hübbe aflyste aftenens forestilling, begyndte scenefolkene at afmontere alt det grej, de havde stillet op tidligere på dagen.
  • 1/: Byrådsmedlem Susanne Jakobsen (tv) og hendes nabo Mona Møller havde en dejlig picnickurv med. De to landbokoner hyggede sig på trods af aflysningen.
  • 1/: Torben Hviid, stående bagerst, var som medsponsor via Kjellerup Event i sagens natur ærgerlig over aflysningen. Men han så frem til at balletten kommer tilbage til Kjellerup i 2020.
  • 1/: 88-årige Kamma Petersen stred sig hele vejen - med rollator og klapstol for at se den første ballet i sit liv. Hvis helbredet holder vil hun også mosle ned i Krabbes Grønne Ring næste år.
  • 1/: Preben Schou og Birgit Schou fandt sig godt til rette i de medbragte klapstole. De syntes, det var flot, at det var lykkedes at skaffe Den Kongelige Ballet til byen.

Ballet blev til kæmpe picnic

Regnvådt danseunderlag fik den Den Kongelige Ballet til at aflyse. Men flere hundrede hyggede sig med picnickurve, og balletten kommer igen næste år
12. juni 2019, 07.37

KJELLERUP Allerede fra formiddagen lovede vejrudsigten ikke godt for den udendørs balletforestilling, som tirsdag aften skulle have været finalen i fejringen...

Allerede abonnent? Log ind her
Mere Kjellerup