Tip os log ind
Dreng set med pistol ved Balleskolen. Ovenstående pistol er en såkald »softgun« pistol, der skyder med gummikugler.

Anmeldelse: »Mand står med pistol ved Balleskolen«

Politiet modtog over middag en anmeldelse om en mand, der stod med en pistol ved Balleskolen
14. marts 2019, 15.30

SILKEBORG Midt- og Vestjyllands Politi modtog kl. 13.01 en anmeldelse om, at der stod er person med en pistol ved Balleskolen i Silkeborg.

Der er tale om en 13-årig dreng, som er tilbageholdt, oplyser politiet.

En medarbejder på Balleskolen anmeldte klokken 13.01, at man fra lærerværelset havde observeret en ung mand med en sort pistol i hånden ved nogle træer i udkanten af skolegården. Da den unge mand fik øje på anmelderen, løb han fra stedet.

Klokken 13.47 fik en patrulje kontakt til en 13-årig dreng, der svarede til anmelderens signalement. Drengen er ikke længere i besiddelse af »pistolen«, men indrømmer at have været det og har efterfølgende fremvist en softgun svarende til den genstand, anmelderen så drengen have i hånden.

Drengens familie samt de sociale myndigheder er kontaktet og drengen er taget med til stationen til afhøring.

Midt- og Vestjyllands Politi har været i kontakt med ledelsen på Balleskolen med henblik på at orientere elever og forældre om hændelsen.

Vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi, Ole Vanghøj, opfordrer forældre til at tage en snak med deres børn og unge om alvorligheden ved at rende rundt med en legetøjspistol.

- Når vi får en melding om en person med en pistol, tager vi det altid meget alvorligt. Vi er nødt til at være forberedt på, at det kan være en rigtig pistol, der er tale om. Ind til vi er helt sikre på, at der kun er tale om en legetøjspistol, håndterer vi situationen, som var pistolen ægte, uddyber Ole Vanghøj.


Ordet er dit