Tip os log ind
Foto: Nils Lund

Alvorligt færdselsuheld: Hestetrailer med to heste rullede rundt

Mandag eftermiddag fandt et alvorligt færdselsuheld sted på Viborgvej ved Fårvang. Blandt andet blev en hestetrailer med to heste total ødelagt
17. juli 2018, 08.45

FÅRVANG Tre parter var involveret i et alvorligt færdselsuheld på Viborgvej ved Fårvang Mandag eftermiddag klokken 15.48.

En 60-årig mand fra Bjerringbro kom kørende i nordvestlig retning på Viborgvej, da han formentlig fik et ildebefindende. Det betød, at han trak over i modsatte spor, hvor en 64-årig mand fra Rødkærsbro kom kørende med en hestetrailer med to heste i. Manden med hestetraileren prøvede at undgå den 60-årige, som havde fået et ildebefindende. Men forgæves. For de kolliderede, og hestetraileren blev slynget ud i siden, hvor den landede på hovedet og gik totalt i stykker.

Bagved manden med hestetraileren kom endnu en bilist kørende, en 53-årig mand fra Rødding, som også prøvede at undvige og derved kørte ud i grøften.

Mirakuløst overlevede begge heste og kunne efterfølgende stå på benene. Den 60-årige mand, som formentlig fik et ildebefindende, blev sendt til Viborg Sygehus. De andre involverede slap uden personskade.


Ordet er ditMere 112