Tip os log ind
Claus Poulsen fylder 70 år mandag.

Aktiv karriere afløst af et aktivt seniorliv

06. august 2018, 12.00

Mandag 6. august, fylder fhv. forretningsfører Claus Poulsen, Ulstrup, 70 år.

Efter en bankuddannelse og HD fra CBS København var Claus Poulsen ansat nogle år i Udenrigsministeriets administrationsafdeling. I 1977 blev han regnskabschef i Helsingør Boligselskab og fra 1979 forretningsfører samme sted.

I 1990 flyttede han til Aabyhøj Boligforening, hvor han i 2006 var med til at skabe AL2bolig ved en fusion mellem Boligforeningen Solgaarden og Aabyhøj Boligforening. Han var meget aktiv med at etablere de første fælles opnoteringssystemer i den almene boligsektor, det der siden udviklede sig til Aarhusbolig. I 2011 overgik han til en stilling som seniorkonsulent, hvor han især arbejdede med projektledelse indenfor bærerdygtighed for både store renoveringsprojekter og nybyggeri. I 2014 gik han på pension.

I pensionisttilværelsen i hjemmet i Ulstrup går meget tid med læsning, at lytte til klassisk musik og med motionscykling på mountainbike i Gudenådalens skræntskove, ofte sammen med sin lidt yngre hustru. Tirsdag formiddage cykler han med udgangspunkt i Silkeborg Orienteringsklubs klubhus ved Vejlsø rundt i Silkeborgskovene sammen med andre motionsaktive pensionister i klubben.

Desuden bruger han sin store organisationserfaring som formand for Dansk Orienteringsforbunds Nordkreds og som hovedbestyrelsesmedlem i Orienteringsforbundet. Han er tillige aktiv i den lokale Lionsklub i Thorsø/Ulstrup.


Ordet er ditMere Navne