Tip os log ind
Troels Værum Kristensen.

50 års jubilæum på Skovby Møbelfabrik

Tidligere værkfører Troels Værum Kristensen, Rolighedsvej 2 i Skovby, kan fredag 7. september fejre 50 års jubilæum hos Skovby Møbelfabrik
06. september 2018, 12.00

Troels Værum Kristensen fik sin møbelsnedkeruddannelse hos daværende Farre Møbelfabrik og afsluttede med en flot sølvmedalje.

Efter endt militærtjeneste tiltrådte Troels hos Skovby Møbelfabrik i 1968, og fra start viste han stor pligtfølelse og engagement, som har kendetegnet hans adfærd lige siden.

Virksomheden blev meget hurtigt opmærksom på Troels' store faglige dygtighed, idérigdom og menneskelige egenskaber, der naturligt førte til, at han fik afdelingsansvar, gennemførte en lederuddannelse og senere blev ansvarlig for firmaets produktudviklingsafdeling.

Der var 50 ansatte dengang. I dag er der 220.

Troels har ydet et stort bidrag til firmaets vækst som vellidt værkfører med stor omhyggelighed og vision om løbende at udvikle og forbedre fremstillingsmetoder og kvalitet. Troels er i dag overgået til en seniorordning, men er stadig beskæftiget i firmaets produktudviklingsafdeling.

Troels er en aktiv mand. Ikke blot præsterer han 50 års arbejde med træ, men også en del af Troels' fritid bliver brugt på at dreje i træ. Derudover holder han af at fiske, køre på motorcykel, stå på ski, og ikke mindst rejse og campere med sin hustru Ella. Endelig holder Troels også af at bruge tid med børn og børnebørn.

Troels Værum vil på jubilæumsdagen fredag blive fejret af firmaet samt familie, venner og kolleger.


Ordet er ditMere Navne