Tip os log ind
  • 1/: Da Torbjørn i 2014 var i Island, besøgte han Tina Dickow, der også har været engageret i Røde Kors. Sangerinden, der bor i Island med sin islandske mand Helgis og parrets børn, hentede i sin firhjulstrækker Torbjørn på det hostel, hvor han havde indlogeret sig. - Hun var helt fantastisk sød og behagelig. Jeg havde en tøjdyrstiger med til hendes kommende søn. Hun fødte ham dagen efter mit besøg, fortæller Torbjørn.
  • 1/: Torbjørn på stranden i Nassau på Bahamas i 2015. Han bliver typisk interviewet et par gange om ugen på sin rejse rundt i verden og har foreløbig optrådt i medierne i langt over 100 lande og desuden holdt 89 foredrag.
  • 1/: Thorbjørn møder mange interessante mennesker og får mange spændende oplevelser i kraft af sit arbejde som goodwill-ambassadør for Røde Kors. På Malta deltog han i 2017 i en storstilet og meget realistisk øvelse med det maltesiske Røde Kors, da et krydstogtsskib med flere hundrede passagerer skulle forestille at være forlist.
  • 1/: Torbjørn havde svært ved at komme fra Grønland og tilbragte to måneder på verdens største ø, inden det lykkedes ham at komme om bord på en fiskekutter, der skulle på værft i Island (som han på det tidspunkt allerede havde besøgt). Herfra kom han med et containerskib til Canada. På gaden i Nuuk fik han en dag helt tilfældigt øje på Rune Klan, der var i Grønland for at optræde med »Det Stribede Show«. - Vi faldt i snak. Han er en rigtig flink fyr, konstaterer Torbjørn om den danske komiker.
  • 1/: Torbjørn med frivillige fra Røde Kors i Rumænien i 2014. - Desværre kan Røde Kors, som jo er en neutral organisation, ikke længere føle sig sikker i konfliktzoner, og organisationens medarbejdere og frivillige bliver i visse situationer beskudt. Det er baggrunden for kampagnen »Not a target«, fortæller han.
  • 1/: Torbjørn på et af jordens laveste og tillige varmeste steder: saltminerne i Etiopien, hvor han fik en kop te i 40 graders varme. Salt bliver hugget ud i blokke og transporteret ud af den steghede saltørken på æsler og kameler.

45.000 følger Torbjørn kloden rundt

Torbjørn Pedersen havde ganske få følgere på Facebook, da han i 2013 ene mand drog ud på sin vanvittige tour de world. I dag har han over 45.000 rejsekammerater på de sociale medier
16. april 2019, 16.03

BRYRUP/TOKYO Da Torbjørn Pedersen for fem et halvt år siden tog den ultimative udfordring op og begav sig ud på en rejse rundt til alle verdens lande uden at...

Allerede abonnent? Log ind her