Tip os log ind
Foto: Martin Ballund

41-årig snuppet med bilen fuld af tyvekoster

Kvinde erkendte omfattende butikstyverier fra T. Hansen, Føtex, Netto, Jem & Fix og Harald Nyborg
25. september 2018, 08.58

SILKEBORG En vaks butiksvagt i Føtex på Torvet i Silkeborg pågreb mandag aften en 41-årig kvinde, som havde bilen fuld af tyvekoster fra en stribe butikker.

Vagten fulgte kort før klokken 20 efter kvinden, da hun forlod forretningen og gik hen til en bil, der holdt parkeret bag Føtex. En 55-årig kvinde stak af, men politiet ved, hvem hun er.

Sagen blev anmeldt til politiet, som fandt en masse varer i bilen. Alene i Føtex var der stjålet varer til et samlet beløb af 3900 kroner.

I bilen lå der også tyvekoster fra Harald Nyborg, Netto, Jem & Fix, T. Hansen, samt dagligvarer fra ukendte butikker. Umiddelbart ser der ikke ud til at være nogen nedre grænse for, hvad kvinden ville stjæle. Tilsyneladende blev alt, der kunne stjæles, stjålet.

En pakke skuresvampe, nogle pakninger, en malerdragt, en stormlighter, en håndvask-slange og vase var stjålet fra Harald Nyborg.

Besøg i Netto havde givet Ajax rengøring, et par sandaler, risengrød, dekorationssten og tre par grillhandsker. Fra Jem & Fix var der forsvundet skruebits, bøsninger, genopladelige batterier, nogle bøsninger og fire lamper.

Hos T. Hansen var der stjålet nogle surringskroge og værktøj til bundpropper.

Politiassistent Michael Svendsen fra politiet i Silkeborg fortæller, at politiet nu skal havde redt trådene ud. Det skal have afhørt den 55-årige kvinde, som lykkedes at slippe væk mandag aften.

Begge kvinder er fra Karup, og den 41-årige kvinde er i forvejen kendt af politiet for butikstyverier. Da hun blev visiteret, fandt politiet knap otte gram amfetamin hos hende. Hun er sigtet for tyveri og overtrædelse af narkolovgivningen.


Ordet er ditMere 112