Tip os log ind
Søren Sætter-Lassen og kæresten Helle Bøgeskov Mortensen ved receptionen på det Kongelige teater, hvor Søren Sætter-Lassen i søndags fejrede 40-årsjubilæum som skuespiller. Han er aktuel i forestillingen »Amadeus«, hvor han optræder som den misundelige komponist Salieri.?
Foto: Martin Sylvest/ritzau Scanpix

40 år på de skrå brædder

17. februar 2019, 13.53

Søltoft har mødt kærligheden

Se og Hør beretter, at skuespiller Ruben Søltoft - kendt fra Sjitt Happens på Zulu og som lige nu kan ses som Terkel i »The Motherfårking Musical« - stråler. Ruben på 31 har simpelthen mødt kærligheden.

- Hun hedder Sandra Brünnich. Hun er koreograf og fotograf, og vi har været sammen et halvt års tid. Hun er skidesød og forstående, siger Ruben til bladet.

Ud over at spille Terkel har Ruben lige nu travlt med sit eget show. Så arbejdsdagen er nemt 16-17 timer.

- Jeg ser ikke noget familie eller venner, og jeg er en dårlig kæreste, siger Ruben.

Camilla har mistet sin bror

Den tidligere danske håndboldstjerne, Camilla Andersen, har mistet sin lillebror. Kristian Røseler Andersen blev 44 år. Han døde 3. februar efter længere tids sygdom, fortæller Ekstra Bladet. Kristian Andersen var lige som sine søstre Camilla og Charlotte glade for håndbold. Han spillede i mange år for Virum-Sorgenfri Håndboldklub, som han vandt DM med i 1997. Han efterlader sig en hustru og en datter.

Ozzy hasteindlagt

Ozzy Osbourne, 70, er blevet hasteindlagt på grund af komplikationer i forbindelse med influenza, fortæller Se og Hør.

Ozzy havde i forvejen aflyst sin europæiske turné på grund af dårligt helbred. Og bagefter blev fru Sharon så bekymret for den gamle heavyrocker, at hun fik ham indlagt. Vi må se om han rejser sig igen.

Skuespiller møder skiløber

Skiløber og tidligere »vild med danser«, Laila Friis-Salling, 33, har fået ny kæreste. Det er skuespiller Mads Madsen på 26. Og Mads er vant til at håndtere kendte kærester. Den lækre fyr har tidligere delt dyne med vært på Paradise Hotel Rikke Gøransson i hele to år. Laila bor i Aalborg og Mads i København, så de kæreste-pendler en del.

- Det virker meget godt for os, siger Laila til Ekstra Bladet:

- Vi har ikke snakket om at flytte sammen. København er jo ikke så langt væk alligevel.

Laila har mødt Mads' familie, og til maj skal han med til Grønland og møde Lailas familie. Hun er datter af Jens Salling, der er hovedaktionær i Polar Seafood Greenland. Han er god for cirka 1,4 milliarder kroner.

Stadils fjerde barn på vej

Erhvervsmand Christian Stadils kone, Alice Brunsø, har lagt et foto ud på Instagram, hvor hun optræder i bikini, solhat og tørklæde og kommer med den glade nyhed, at nu er baby nummer fire på vej. Alice og Christian har i forvejen Winston på fem, Hamilton på fire og Harper på to. Så familien på snart seks medlemmer går til den engelske side, når de skal vælge navne. Så er man også sikker på, at de ikke falde ved siden af derude i den store verden.

Schmeichel senior forlovet

Peter Schmeichel, 55, stor dansk målmand og far til en anden stor dansk målmand, er blevet forlovet. Se og Hør fortæller, at målmands­ikonet og Laura von Lindholm, 45, forleden var på Maldiverne. Og her friede Peter.

- Hun sagde ja. Det gør mig til den heldige af os, skriver hr. Schmeichel på Instagram.

Peter har tidligere været gift med Bente i 22 år. De blev skilt i 2013. Laura har været gift hele to gange tidligere.

Et mirakel, at jeg lever

Søren Sætter-Lassen, 63, blev forleden fejret i forbindelse med sit 40-årsjubilæum på Det Kongelige Teater. Det skete med hovedrollen i forestillingen »Amadeus«. Sætter-Lassen kalder det selv et mirakel, at han står på scenen igen efter, at han i 2012 fik en tung scenevæg ned over sig.

- Der skete jo noget frygteligt for nogle år siden. Jeg brækkede ryggen mange steder, og i dag har jeg problemer med mit knæ og fodled, fordi der sidder en titaniumskinne. Det er et mirakel, at jeg er i live.

Med til at fejre Sætter-Nielsen var hans livsven Ghita Nørby, 84, og hans smukke kæreste, Helle Bøgeskov, 37.

Leth vist til Super Bowl

Jørgen Leth, 81, har muligvis tjent gode penge på dette års Super Bowl i amerikansk fodbold. Burger King viste i en reklame et længere klip fra Leths dokumentarfilm »66 scener fra Amerika« fra 1982.

- Det er med garanti ikke billigt. Jeg tænker mindst 10 millioner kroner. Mindst. Burger King føler jo, at de har fundet en diamant fra fortiden, siger kommunikationsmanden Henrik Byager til Se og Hør.

I det viste klip kan man se Andy Warhol spise en Whopper. Reklameklippet er gået viralt som »Eat like Andy« på 45 sekunder. Og Leth selv er glad for alt det, der er sket.

- Det er en drøm,der er gået i opfyldelse, siger han til DR.

Clooney advarer sladderpressen

George Clooney, 57, advarer nu mod det, han oplever fra visse dele af sladderpressen. Clooney og fru Amal er blevet gode venner med hertuginde Meghan. Og han bryder sig ikke om den måde, som hertuginden behandles på.

- Hun er en kvinde, der er i syvende måned, og hun bliver forfulgt og svinet til og jagtet på samme måde, som Diana blev. Historien gentager sig, siger Clooney i Billed-Bladet:

- Vi ved, hvordan det endte. Jeg kan ikke forklare, hvor frustrerende det er at se det. Hun får virkelig en hård omgang, og det er uforsvarligt.


Ordet er dit