Tip os log ind

33-årig butikstyv gjorde voldsom modstand

Skanderborgenser sigtet for butikstyveri, røveri, trusler og vold mod tjenestemand, men løsladt igen
10. februar 2019, 13.05

SKANDERBORG To betjente var ikke nok, da en 33-årig butiktyv lørdag eftermiddag skulle anholdes i Skanderborg. Han strittede så kraftigt imod, at de første betjente måtte hidkalde kolleger, før det lykkedes at pacificere ham.

Den 33-årige skanderborgenser, der er kendt af politiet i forvejen, blev opdaget, da han lørdag ved 13.30-tiden stjal tøj i en butik i Adelgade i Skanderborg.

Medarbejdere fra butikken fulgte efter, da han vandrede videre til en anden forretning, hvor han også stjal tøj. Medarbejdere fra begge butikker forsøgte her at holde ham tilbage, men da han opførte sig voldsomt og slyngede om sig med alvorlige trusler, slap han væk igen. På grund af truslerne regnes tyveriet fra den sidste butik som et røveri, fortæller vagtchef ved Sydøstjyllands Politi, Jørgen Lindhardt.

En times tid senere fik politiet et opkald fra en yngre kvinde, der følte sig forfulgt af den 33-årige, som virkede meget truende.

En politipatrulje med to mand kom til stede, men den 33-årige gjorde voldsom modstand, og der skulle forstærkninger fra endnu en patrulje til for at få ham anholdt. Han var påvirket af alkohol eller stoffer eller begge dele og blev indsat i detentionen.

Den 33-årige blev efter afhøring søndag løsladt igen, oplyser Jørgen Lindhardt.

Udover butikstyveri er han sigtet for røveri, trusler og vold mod tjenestemand.

SINN


Ordet er ditMere Ry-Galten