Tip os log ind
  • 1/: Der var proppet med mennesker, da uddeleren blev fejret i Engesvang.
    Foto: Hans Jørgen Hansen
  • 1/: Ole Møller måtte holde hænderne i ro på sin festdag. Han fik blomster med hjem til sin kone.

300 festede for 10 år med uddeler i Engesvang

300 mødte op for at fejre Ole Møller i Dagli'Brugsen Engesvang
13. august 2018, 13.48

ENGESVANG Der er opbakning i den lokale befolkning til uddeleren i Dagli'Brugsen Engesvang. Det kom klart til udtryk fredag, da den lokale bestyrelse havde indbudt til fest i anledning af, at Ole Møller nu været uddeler i Engesvang i 10 år.

Omkring 300 mødte op til det, der blev en folkefest med øl, pølser og musikalsk underholdning i solen på pladsen foran butikken.

Forinden havde flere end 50 mennesker klemt sig sammen omkring frysediskene, hvor bestyrelsesformand Allan Nordstrøm talte og overrakte blomster - med påbud om at tage dem med hjem til hustruen Tone, der ser så lidt til Ole på grund af de mange timer, han tilbringer i butikken.


Kæmpe fremgang

Ellers var det masser af lovord, der blev udtrykt for Ole Møller.

- Du er indbegrebet af stabilitet, og du har med din indsats formået at løfte butikken op i en anden og bedre liga. Omsætningen er fra 2008 frem til i dag steget med 35-40 procent. Medlemstallet er gået fra 600-700 medlemmer til - hold nu fast - 1329 medlemmer tilknyttet butikken her i dag, sagde Allan Nordstrøm.

- Vi har glædet os til at fejre dig i da, fordi du har gjort en forskel for butikken og dermed for byen. Du er altid klar til at støtte op, hvis andre foreninger i byen har brug for din hjælp, og du er på fornavn med de fleste her i byen. Vi vil derfor alle sige dig tak, sluttede Allan Nordstrøm sin tale.


Mange glade for Ole

Og mange er tydeligvis glade for den indsats, Ole Møller har gjort i Engesvang.

Det vidnede alene de mange gaver fra en stor del af byens foreningsliv og mange private på. Utallige håndtryk og skulderklap blev det til. Man kunne se, at uddelerens arbejdshandsker var tæt på at ryge op af lommerne, da der midt i det hele kom nye varer, der skulle sættes på plads; men de mange unge medarbejdere passede stille og roligt butikken og de ekstraordinært mange kunder den eftermiddag uden hjælp fra uddeleren.

Han kunne blot modtage den folkelige hyldest.


Ordet er ditMere Engesvang