Tip os log ind
En kvinde forklarer, at hun så sin svoger forlyste sig på en kvie. Sagen blev anmeldt til politiet og nu har en 23-årig mand været i byretten. Dyrene på fotoet er ikke fra den aktuelle sag.

23-årig mand tiltalt for sex med kvie

Byretten afsiger i næste uge dom over en ung mand, der er anklaget for at have penetreret en kvie på en gård på Kjellerup-egnen
06. november 2018, 17.43

KJELLERUP Byretten i Viborg afsiger i næste uge dom i en sjælden set retssag.

En 23-årig mand fra Kjellerup-egnen kræves idømt en bøde for overtrædelse af dyreværnsloven.

Ifølge Ekstra Bladet nægtede han sig under retssagen skyldig i anklagen om, at han i 2016 skulle have haft seksuelt samkvem med en 10 måneder gammel kvie i en kostald.

Sagen blev anmeldt til politiet i september 2016. Mandens svigerinde fortalte politiet, at hun tidligere på dagen havde overværet manden forgribe sig på kvien.

Svigerinden hævder, at hun så den 23-årige stå bag kvien og foretage samlejebevægelser. At hun så ham proppe sin erigerede penis ned i bukserne. Og at hun var sikker på, at hans lem havde været inde i kvien.

Konfronteret med svigerindens anklager benægtede manden alt. Men kvinden vidste, hvad hun havde set, forklarede hun i retten.

Ekstra Bladet fortæller, at den 23-årige mand i retten sagde, at han holder af dyr og aldrig kunne finde på at gøre sådan noget.

I 2015 blev dyreværnsloven strammet så det herefter var ulovligt at have sex med dyr. Den 23-årige mand har gennem hele forløbet nægtet sig skyldig og han afviste også at betale politiets bødeforlæg på 1000 kroner, hvorfor sagen er havnet i byretten.


Ordet er ditMere Kjellerup