Tip os log ind
22-årige Denise Lykkehøj er næsten færdig med sin uddannelse som fysioterapeut. Hun begyndte uddannelsen i Esbjerg, fordi der var der, hun blev optaget. Men et år efter blev hun overflyttet til Via i Aarhus. Hun valgte at bosætte sig i Silkeborg, fordi hun kunne se muligheder. Og så synes hun også, byen er smuk. Aarhus er for stor til hende, mener hun. ?Privatfoto

22-årig åbner egen virksomhed i Silkeborg

Til august åbner 22-årige Denise Lykkehøj sin drømme-virksomhed i Silkeborg med både fysioterapi, træning og kostvejledning. Hun motiveres af at hjælpe andre
11. juli 2018, 07.58

SILKEBORG Silkeborg er ideel og mangler min ide.

Sådan tænkte 22-årige Denise Lykkehøj Gudmundsen, da hun skulle til at finde ud af, hvor hendes fremtidige virksomhed skulle placeres.

Hun har længe drømt om at være selvstændig, og i august går drømmen i opfyldelse. Her åbner hun nemlig - sammen med sit team - Fysio Lykkehøj i Silkeborg på Borgergade, hvor ydelserne blandt andet tæller både fysioterapi, kostvejledning og holdtræning.


Målrettet den enkelte

- Vi tager den enkelte i hånden, snakker om mål og ønsker og sørger for, at klienten kommer i mål. Vi tilbyder så mange ting, fordi vi gerne vil, at der er tilbud specialiseret til den enkelte klient. Derudover har vi ikke flere end 10 på hver holdtræning, så vi får et godt fællesskab og lærer hinanden at kende gennem forløbet, siger Denise Lykkehøj og pointerer, at der til holdtræning bliver lagt vægt på, at folk, der for eksempel har tabt sig, ikke kommer på hold med nogen, der lige er startet op, så alle føler sig trygge.

Trods sin unge alder føler den nye virksomhedsejer sig tryg ved at åbne sit eget, da hun i flere år både har dyrket sport og arbejdet med fitness, har en sportsmassør-uddannelse og netop nu kun mangler ganske få måneder, før hun kan kalde sig uddannet fysioterapeut.


Aldrig i tvivl

Hun har aldrig været i tvivl om, at det var den vej, hun ville gå.

- Jeg har altid fundet kroppen og kroppens funktioner spændende. Samtidig er der to ting i mit erhverv, der motiverer mig. Den rene fysioterapeutiske del, hvor jeg hjælper folk ovenpå efter en skade, og den del, hvor det er mig, der skal motivere dem, der gerne vil nå et mål som for eksempel vægttab, siger hun og fortæller, at det var i studietidens begyndelse, hun fandt ud af, at hun skulle åbne sin egen praksis.

- I starten af mit studie var alle muligheder åbne. Men lige så stille gennem processen fandt jeg ud af, at jeg gerne ville åbne mit eget. For et stort fokuspunkt for mig er, at jeg - qua jeg er selvstændig - kan kvalitetssikre ydelserne og selv have indflydelse på, hvad der skal ske, siger hun.

En anden grund til, at Denise Lykkehøj er tryg ved opstarten af Fysio Lykkehøj er, at hun ikke åbner alene. Med sig har hun sit team, der tæller holdtræner Anders Tarpgaard og kostvejleder Sara Larki.


Aarhus er for stor

Denise Lykkehøj bor i Silkeborg, men kommer oprindeligt fra Lillerød på Sjælland. Men selvom hun nu bor i Silkeborg, studerer hun i Aarhus.

- Aarhus er nok for stor til mig. I Silkeborg er der masser af muligheder, og jeg har hørt fra flere, at Silkeborg mangler det sted, som jeg er ved at åbne nu. Her er fysioterapeuter og fitness, men ikke et sted, som tilbyder alt det, vi har under ét tag, siger Denise Lykkehøj.


Åbningsweekend

Netop nu hun ved at klargøre lokalerne på Borgergade, som skal stå færdige i weekenden den 4. og 5. august, hvor Fysio Lykkehøj for alvor åbner.

- Det er muligt allerede nu at booke på hjemmesiden, men i åbningsweekenden vil vi køre forskellige rabatter på ydelserne, arrangere madlavning med vores kostvejleder og samtidig er der mulighed for at prøve vores holdtræninger af, så folk får en fornemmelse af, hvad vi tilbyder, siger Denise Lykkehøj, som glæder sig til at begynde et nyt kapitel.


Ordet er ditMere Erhverv