Tip os log ind
 • 1/: - Som så mange andre forsøger jeg at gøre det rigtige og vælge til fordel for fællesskabets bedste, og det er godt, men det kan også være frustrerende til tider. Så når jeg får lov til at spille en rolle som ham, er det et kæmpe frirum, fordi det er en mulighed for at slippe alle kræfter løs, siger Jacob Hauberg Lohmann om sin karakter i »De frivillige«.
  Foto: Carsten Lauridsen
 • 1/: Jacob Hauberg Lohmann er blevet skuespiller som sin far, men oplever, at der er stor forskel på de to generationer af skuespillere. I dag er der en helt anden forståelse for, at alle på holdet er lige vigtige, mener han.
  Foto: Carsten Lauridsen
 • 1/: »Jeg har været til omkring 7000 castinger på denne film, Sådan føles det i hvert fald«. Det krævede et langt tilløb, før Jacob Houberg Lohmann fik beskeden om, at han havde fået hovedrollen i »De frivillige«.
  Foto: Carsten Lauridsen
 • 1/: - Jeg tror, alle kender det at få lyst til at sprænge rammen, og der er jeg så heldig at have et job, hvor der er mulighed for at gøre lige præcis, siger Jacob Hauberg Lohmann.
  Foto: Carsten Lauridsen
 • 1/: Jacob Hauberg Lohmann blev far for første gang for to måneder siden, og sønnens ankomst har betydet mindre søvn, men også en kærlighed så stor, at livet har fået en ny betydning.
  Foto: Carsten Lauridsen
 • 1/: - Jeg er en mors dreng, der er vokset op i et stille kernefamiliehjem med mor og far og to søskende, og jeg har aldrig gjort noget ulovligt, siger Jacob Hauberg Lohmann.
  Foto: Carsten Lauridsen

»Og så smadrer jeg det hele og slipper kræfterne løs«

Jacob Hauberg Lohmann har fra barnsben stræbt efter at være et godt menneske, men en gang imellem hænger ham ud af halsen. Og hvad gør man så, når nu man ikke vil slippe de vilde kræfter løs? For den 45-årige skuespiller har hans fag vist sig at være lige præcis det, der kan filtrere det hele og bruge det til at skabe troværdige karakterer - for eksempel psykopaten Markus Fønns i den nye film »De frivillige«
09. juni 2019, 10.00

Han kan mærke frustrationen vokse indeni. Det svinger slet ikke med instruktøren på den afgangsforestilling, der skal sende Jacob Hauberg Lohmann og hans...

Allerede abonnent? Log ind her