Tip os log ind
  • 1/: - Jeg hører enormt meget musik for at følge med i, hvad der bliver spillet. Jeg kalder det grundforskning. Så sidder jeg der og nørder og forsøger at finde ud af, hvordan sangene er skruet sammen, og lader mig inspirere, siger Lise Cabble.
    Foto: Olivia Loftlund/ritzau Scanpix
  • 1/: - Jeg har haft nemt ved at mærke, hvornår noget virkede, og hvornår noget andet ikke virkede. Jeg har bare ikke vidst, hvorfor det var sådan. Det har føltes mere som et lykketræf, når den gode melodi opstod. På et tidspunkt begyndte jeg så at læse musikteori for hurtigere at kunne nå frem til det, der virker, siger Lise Cabble. ?
    Foto: Olivia Loftlund/Ritzau Scanpix
  • 1/: Gennem årene har Lise Cabble haft en lang række sange med i det danske Melodi Grand Prix og i år også i det svenske, det britiske og det litauiske. Hun rejser til Israel som en del af holdet af dette års vindersang, »Love Is Forever«.
    Foto: Bjarne Bergius Hermansen/DR

Den evige jagt på den perfekte sang

Når startskuddet til dette års Eurovision Song Contest lyder i næste uge, er det fjerde gang, at der står Lise Cabble på afsenderen af det danske vinderbidrag. Men for den tidligere forsanger i Miss B. Haven handler det først og fremmest om glæden ved at skabe musik
12. maj 2019, 14.00

- Min kærlighed til musikken har jeg først og fremmest fra min far. Som barn fortalte han mig tit historier til lyden af alle mulige former for musik. Alt fra...

Allerede abonnent? Log ind her
Mere Kultur