Tip os log ind
 • 1/: - For at kunne puste liv i en karakter skal man stille sig selv til rådighed og være sårbar i en verden, der har enormt travlt. Det kræver mod, og det mod er måske blevet en lille smule større, fordi jeg har fået en større erfaring, siger Cecilie Stenspil.
  Foto: Carsten Lauridsen
 • 1/: Cecilie Stenspil er spændt på modtagelsen af serien »Straight Forward«, fordi den blander to genrer: den nordiske med et lidt dystert skær og den lidt mere humoristiske tone fra »down under«. Hun tilbragte seks måneder i New Zealand, hvor serien er optaget - og det traf sig så heldigt, at hendes kæreste også spiller med. ?
  Foto: Carsten Lauridsen
 • 1/: - Det globale tv-samarbejde har jo betydet, at mange skuespillere oplever, deres arbejdsplads udvider sig, og jeg synes, det er skønt at kunne bruge sin metier i et andet land, siger Cecilie Stenspil.
  Foto: Carsten Lauridsen
 • 1/: - Jeg håber da, at jeg med mit arbejde både formår at underholde, men også en gang imellem kan vække en genklang i mennesker, så de reflekterer over deres eget liv, siger Cecilie Stenspil.
  Foto: Carsten Lauridsen
 • 1/: Hun er blevet kaldt en »arbejdsbi« og erkender også selv, at hun arbejder meget. - Men det er i virkeligheden bare fordi, jeg virkelig trives med det og får energi af det, siger hun.
  Foto: Carsten Lauridsen
 • 1/: Cecilie Stenspil blev mor i sensommeren og har blandet sin barsel med arbejde. Blandt andet har hun lige indspillet sin første hovedrolle i en spillefilm.
  Foto: Carsten Lauridsen

Et blink med øjet

Det gælder om at være vågen og til stede i nuet, for tiden går så hurtigt, lyder det fra Cecilie Stenspil. 10 år efter sit folkelige gennembrud går skuespilleren mere end nogensinde målrettet efter de gode historier - og efter at prøve noget nyt
14. april 2019, 11.00

Det er en af den slags dage, hvor solens stråler er skarpe og varme, men luften er bidende i skyggen. I Amager Strandpark blandes børnestemmer med lyden af...

Allerede abonnent? Log ind her
Mere Livsstil