Tip os log ind
  • 1/: Finn Mølgaard og Else Skov i færd med at kigge lidt i »Finn's Arkiv« i Søholthuset. Det er ikke mindst Finn Mølgaards fortjeneste, at der findes et så omfattende arkiv.
    Foto: Jakob Stigsen Andersen
  • 1/: Gode, rutinerede kræfter er ved at kigge gamle billeder igennem, og der diskuteres - til tider heftigt - hvem der er på billederne, så der kan blive skrevet korrekte billedtekster. Fra venstre er det Poul Erik Wils Jensen (Pewi), Poul Erik Bæk, Sven Ove Grønning, Finn Mølgaard og Ernst Jensen. Arkivet er tilgængeligt på hjemmesiden Silkeborgif.dk.
    Foto: Jakob Stigsen Andersen
  • 1/: Claus Gammelgaard fra Silkeborg Arkiv er manden, der sørger for at digitalisere Silkeborg IFs historie. Der vil blandt andet også blive lagt gamle VHS optagelser og smalfilmsoptagelser ind i arkivet.
    Foto: Jakob Stigsen Andersen

SIF-koryfæer bag kæmpe vidensdatabase

Hver tirsdag mødes en flok inkarnerede Silkeborg IF personligheder i arbejdet for at udødeliggøre Silkeborg IFs historie
18. marts 2019, 17.30

SILKEBORG Man kan blive en lille smule i tvivl om opgaven.Handler det om at fortælle flest mulige røverhistorier fra gamle dage? Eller er det målet at få lavet ...

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind