Tip os log ind
 • 1/: »Bedrag«-karakteren Alf var egentlig tænkt som en lidt ældre mand, men til castingen gav Thomas Hwan et bud på en noget anden karakter og endte med at overbevise holdet bag serien.
  Foto: Carsten Lauridsen
 • 1/: Thomas Hwan blev far for to år siden, og det har haft en afgørende betydning for den måde, han ser sit arbejde på. Fra næsten altid at have virkelig travlt har han nu besluttet sig for at bruge et år på at finde ud, hvad han brænder for.
  Foto: Carsten Lauridsen
 • 1/: I fire år har Thomas Hwan tænkt på Alf næsten hver dag, og i perioder har han endda fyldt rigtig meget. Derfor er det også en lettelse at kunne slippe ham, så der bliver plads til noget andet. ?
  Foto: Carsten Lauridsen
 • 1/: Med rollen som Alf i "Bedrag" blev Thomas Hwan for alvor kendt i den brede befolkning, men han har ikke selv tænkt på rollen som en, der ville gøre ham til et kendt ansigt og en eftertragtet skuespiller.
  Foto: Carsten Lauridsen

Efter fire år med Alf er Thomas Hwan klar til at slippe »Bedrag«

Han har skældt ud på ham, været træt af ham, brugt dagevis på at forsøge at forstå ham og været med ham helt derude på sammenbruddets rand, men nu er det slut. Skuespiller Thomas Hwan har sagt endegyldigt farvel til en karakter og en mulighed, der har været med til at bringe ham til et helt nyt sted. Her fortæller han om rejsen med Alf
17. februar 2019, 17.46

- Da jeg mødte karakteren Alf første gang, stod jeg midt i en vild og intens og meget travl arbejdsperiode og havde lige besluttet mig for at holde en pause...

Allerede abonnent? Log ind her