Tip os log ind
Når du trives på dit arbejde og privat, er du mere nærværende, engageret, glad og samtidig med til at styrke den generelle trivsel omkring dig, lyder budskabet fra Thomas Milsted.

Stress-ekspert giver positive råd

Thomas Milsted taler på Ulstrup Bibliotek 4. februar
30. januar 2019, 17.32

ULSTRUP En af landets førende stress-eksperter, Thomas Milsted, lægger vejen forbi Ulstrup Bibliotek mandag aften 4. februar. Her holder han et inspirerende og tankevækkende foredrag om positiv psykologi, lykke og robusthed, og hvad det betyder for det enkelte menneske. Med foredraget får man viden og værktøjer til at øge sin generelle trivsel.

Thomas Milsted har i en årrække været en af landets mest benyttede foredragsholdere inden for områderne stress, trivsel og arbejdsglæde. Han er en stærk foredragsprofil hos både private virksomheder og organisationer såvel som hos offentlige virksomheder og institutioner.


Serveres med humor

Han er tidligere direktør i Center for Stress og tidligere generalsekretær i Stressfonden.

Hans alvorlige budskaber og vigtige pointer bliver serveret med veltilpasset humor, der sikrer, at det lærte sidder bedre fast.

Thomas Milsted er forfatter til flere bestsellere som »Lykke, er der en vej til det gode liv?« »Trivsel. En guide til motivation og arbejdsglæde,« »Stress, sådan tackler du det,« »Stress. Grib chancen for et bedre (arbejds-) liv,« »Stressfri gennem krisen« og »God søvn.«

Det er Favrskov Bibliotekerne, der inviterer til et underholdende foredrag med skarpe budskaber og vigtige pointer.


Ordet er ditMere Favrskov-Hammel