Tip os log ind
 • 1/: - Jeg er forholdsvis god til at organisere, til at analysere og finde ud af, hvad der er vigtigt i stedet for at skyde med spredehagl, siger Lindy Lillelund, da han bliver bedt om et bud på, hvad der gør ham til god som udsendt sygeplejerske.
  Foto: Privatfoto
 • 1/: - Jeg er sikker på, at hvis jeg ikke havde valgt at være sygeplejerske og lave det her, så ville jeg ikke have det overskud, jeg har, siger Lindy Lillelund. ?
  Foto: Privatfotos
 • 1/: Det tærer på psyken, når man skal udvælge patienter, der kan komme med til behandling som her i det sydlige Sudan.
  Foto: Privatfoto
 • 1/: Herhjemme bruges der specialudstyr, når der skal bores i knogler. I Afghanistan klarer man sig med en almindelig boremaskine fra bazaren. ?
  Foto: Privatfoto
 • 1/: Lindy Lillelund modtog sidste år Internationalt Røde Kors' Florence Nightingalemedalje for sit arbejde rundt omkring i verden.
  Foto: Privatfoto

- Jeg kan ikke leve med bare at sidde og have det godt

Som sygeplejerske for Røde Kors i nogle af verdens brændpunkter har Lindy Lillelund fra Kregelund både følt tyngden ved at afsige en indirekte dødsdom og grinet mere, end han har gjort herhjemme. Nu har han skrevet en bog om sine oplevelser
19. august 2018, 10.00

- Nu lever jeg. Nu er jeg i mit rette element.Sådan tænkte Lindy Lillelund, da han en aften kørte hjem fra hospitalet i Lokichokio, en landsby i den kenyanske...

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind
Mere Livsstil