Tip os log ind
 • 1/: - Det er på scenen, det giver mest fornuft at være Rasmus. Det er fantastisk at stå der og se alle de mennesker, der står foran scenen og giver og får. Det er meget stort og giver en lyst til at leve en dag mere, siger Rasmus Nøhr.?
  Foto: Carsten Lauridsen
 • 1/: Rasmus Nøhr har brugt de seneste fem år på at stå i spidsen for festivalen Danmark Dejligst, men nu trækker han stikket og vil fremover bruge det meste at sin tid på at være musiker.
  Foto: Carsten Lauridsen
 • 1/: Engang skrev Rasmus Nøhr sange med udgangspunkt i sit eget liv, men på den nye plade "Monas butik" handler sangene om andre mennesker, der alle har det til fælles, at de kan mest, når de hjælper hinanden.
  Foto: Carsten Lauridsen
 • 1/: - Det største marked for kultur findes ude i landet, og ingen passer det. Det er virkelig synd, for arbejdet med at lave en fest er i den grad noget, der samler folk, siger Rasmus Nøhr, der de sidste fem år har stået bag festivalen Danmark Dejligst.
  Foto: Carsten Lauridsen
 • 1/: - Som iværksætter bliver du gang på gang nødt til at opfinde dig ud af problemerne. Det er hårdt, mens det står på, men du bliver jo klogere undervejs og får skabt noget imens, siger Rasmus Nøhr, der som 19-årig skabte DM i Rock.
  Foto: Carsten Lauridsen
 • 1/: - Jeg er blevet en meget mere ydmyg Rasmus Nøhr, og det har 100 procent gavnet musikken.
  Foto: Carsten Lauridsen

- Så var der dengang, jeg var ved at blive hængt i Roskilde

Rasmus Nøhr har svært ved at tøjle sin indre iværksætter, selvom det også har sine omkostninger. Men nu vender han tilbage til musikken med albummet »Monas butik«
02. september 2018, 10.30

»Hvad synes du, er verdens største problem?«Rasmus Nøhr har for en kort bemærkning indtaget spørgerens rolle, og nu venter han insisterende på et svar.Her på...

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind
Mere Livsstil