Tip os log ind
 • 1/: - Jeg tror ikke, at meningen med livet kommer dumpende ind til dig. Jeg tror, at du skal finde meningen med livet hver eneste dag eller selv prøve at være meningen ved at tage et minut ad gangen og være nærværende hele tiden. Opleve, hvad der sker, siger Susse Wold.
  Foto: Carsten Lauridsen
 • 1/: - Fødselsdage siger mig ikke noget, ud over at man skal fejre, at man stadig lever, siger Susse Wold, der fylder 80 i dag.
  Foto: Carsten Lauridsen
 • 1/: I de seneste år har Susse Wold både prøvet at have en hjertesygdom og blive diagnosticeret med søvnapnø - en tilstand, hvor man holder op med at trække vejret, når man sover og derfor sover meget dårligt. - Min læge fortalte mig, at folk skammer sig over det, så derfor har jeg valgt at fortælle om det, siger hun.
  Foto: Carsten Lauridsen
 • 1/: - Når jeg sidder og ser min solopgang eller svømmer rundt i vandet om morgenen, er jeg helt rolig og i balance. Eller når jeg sidder om aftenen og ser en solnedgang. Man behøver jo ikke sidde og være i ro 24 timer i døgnet. Det kan godt være en vekselvirkning af ro og passion, siger Susse Wold.
  Foto: Carsten Lauridsen

- Man skal være sine tankers gode mor

Den vigtigste beslutning, man tager i sit liv, er, om man tror, at man lever i et venligt univers eller et farligt univers, siger Susse Wold. Hun er aktuel med en ny bog om den bevægelse i krop og sind, som stadig er en nødvendig ingrediens i hendes liv. I dag fylder hun 80
17. november 2018, 21.00

For nogle år siden gik Susse Wold ind i en usædvanlig forretning. Ordbutikken hed den. Den var ejet af forfatteren Anne Middelboe Christensen, og ord var...

Allerede abonnent? Log ind her
Mere Livsstil