Tip os log ind
 • 1/: Poul Thomsen fik 200 breve, da hans hund Balder døde. - Så er der folk, der er hovne og siger: »Vorherre bevares, det var jo bare en hund«. Ja ja. Jeg kan godt lide et folkefærd, der forstår sorgen over en elsket hund.
  Foto: Michael Drost-hansen
 • 1/: Da Poul Thomsen besluttede sig for at sige ja til at skrive om sit liv, var det med den bestemte forudsætning, at han blev nødt til at fortælle på godt og ondt. ?
  Foto: Michael Drost-Hansen
 • 1/: Poul Thomsen har boet hele sit liv i Østjylland, og han har aldrig haft lyst til at flytte til hovedstaden. - Jeg har været meget i København, også da jeg lavede tv, men jeg ville hjem igen. Jeg ville gå til, hvis jeg virkelig skulle bo der.
  Foto: Michael Drost-Hansen
 • 1/: - Hvis man kan sige klichéen med at »jeg har ikke noget til gode« og mene det, er det sgu trist. Vi har da alle sammen noget til gode, og det vil man blive ved med, indtil man mister lyset indefra, siger Poul Thomsen.
  Foto: Michael Drost-Hansen
 • 1/: Poul Thomsen kan ikke forestille sig et liv uden hunde, og Lillebror og Thit er en væsentlig del af hans og hustruen Susannes liv.
  Foto: Michael Drost-Hansen
 • 1/: - De forlanger ikke noget af en. De kan elske en, selv hvis man er modbydelig mod dem, og det er vi ikke vant til. Jeg har elsket alle mine hunde, og jeg har haft mange. Åh, hvor har jeg været glad for dem, siger Puol Thomsen.
  Foto: Michael Drost-Hansen
 • 1/: Poul Thomsen har en computer, men han foretrækker stadig en rigtig, gammeldags skrivemaskine. Han har fem af dem.
  Foto: Michael Drost-Hansen

- Jeg er lys oven i hovedet. Det er altså væsentligt

Hvis man kan sige, at man ikke har noget til gode og mene det, er det sgu trist, siger Poul Thomsen. Den tidligere vært på »Dus med dyrene« rundede 80 i år og har stadig masser af livslyst
09. september 2018, 17.00

Stemmen er præcis så karakteristisk, som man husker den. Dyb, rund, en smule nasal og med den lidt langsomme, tydelige diktion, som man kan finde hos tv-værter ...

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind
Mere Livsstil