Tip os log ind
 • 1/: - Bitterhed er det værste både i forhold til ægteskab, skilsmisse, venskaber og i det hele taget. Bitterhed kan æde en op indefra. Hvis man oplever at et samfund bliver indlejret i bitterhed, er det skidt, siger Niels Krause-Kjær.
  Foto: Carsten Lauridsen
 • 1/: - Man bliver i tvivl om meget mere. Sådan har jeg det også med at stemme til folketingsvalg. Jeg følger med, jeg holder virkelig meget af politikere, og for hvert valg gennem de seneste 30 år er jeg blevet mere og mere i tvivl, siger Niels Krause-Kjær om at blive ældre. ?
  Foto: Carsten Lauridsen
 • 1/: - Hvis man som romanforfatter vil prøve at overbevise sin læser om en bestemt politisk ting, bliver det noget værre skrammel, siger Niels Krause-Kjær.
  Foto: Carsten Lauridsen
 • 1/: - Jeg har aldrig oplevet andet end fremgang, fremgang og muligheder. Tingene er blevet mere solide og sikre - og pludselig er der nogle rystelser i grundfjeldet, hvor man står og tænker "Hvad skete der lige der?", siger Niels Krause-Kjær.
  Foto: Carsten Lauridsen

- Hver generation har en opgave

Som mennesker går vi på så tynd en line, at vi kun er en enkelt begivenhed fra at falde ned, og måske er vores samfund lige så sårbart, siger Niels Krause-Kjær. Han er klar med opfølgeren til succesromanen »Kongekabale«
18. maj 2019, 15.00

Bomben går af kun få sider inde i »Mørkeland«. 500 gram Semtex, der sender et ordentligt brag ud over middelhavsøen Gozo og trækker tråde til et ikke mindre...

Allerede abonnent? Log ind her
Mere Livsstil