Tip os log ind
  • 1/: I hele december har man kunne følge karakteren Hella Bellas mærkværdige liv i en julekalender skabt af en kvinde fra Gl. Rye. - Hella Bella er sexolog, tissekone-yogainstruktør, englecoach og en helt masse andet. Hendes mission er at tissekonens visdom bliver udbredt til hele verden. Jo flere tissekoner, hun kan åbne, jo bedre bliver verden, siger Carolina Bjørk, der er idekvinden bag karakteren Hella Bella.
  • 1/: I nogle afsnit spiller Carolina Björks kæreste og hendes veninde med i Julekalenderen. De har hver en karakter under navnene Fizz Poul og Lotus Månebarn.
  • 1/: - Min eksmand og jeg flyttede til Ry-området for to år siden. Jeg er blevet helt forelsket i byen og de mennesker, der bor her. Jeg har aldrig været et sted, hvor jeg konsekvent møder så mange åbne, nysgerrige og hjertevarme mennesker, siger Carolina Björk.
  • 1/: For nogle år siden startede Carolina Björk »Slyngeskolen«, som er en undervisningsplatform til forældre, der gerne vil bære deres barn i en slynge. - I hele den proces fandt jeg ud af, at det, jeg er rigtig god til, er at skabe en forretning. Derfor solgte jeg Slyngeskolen, og satte gang i en ny virksomhed, hvor jeg hjælpe solo-entreprenører med at blive bedre til markedsføring, så de kan komme til at leve af det, de brænder for, siger Carolina Bjørk.

- Hella Bella er spirituel, kikset, grim og alt for meget

Carolina Björk fra Gl. Rye har stor succes med en satire-julekalender om karakteren Hella Bella. Julekalenderen er nået ud til over en million mennesker
23. december 2017, 21.46

GL. RYE Inde i 38-årige Carolina Björks mave gemmer sig en komiker. En komiker, der bare vil ud. I en latterkrampe fødte hun karakteren Hella Bella, der er...

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind
Mere Fritid