Tip os log ind
 • 1/: - Jeg lærte meget om mig selv. Jeg lærte at sætte pris på tilværelsen. At sørge for både fagligt og privat at opleve så meget som muligt og få set venner og min familie så meget, jeg kan, siger Philip Khokhar om sit år i Kabul.
  Foto: Carsten Lauridsen
 • 1/: - Det bedste, der kunne ske for kvinderne i Afghanistan, er, at der blev fred, så mændene ikke længere kan bruge krigen som undskyldning for, at de skal blive inden for hjemmets sikre vægge, siger korrespondent Philip Khokhar.
  Foto: Carsten Lauridsen
 • 1/: - Ikke bare som journalist, men også i andre fag, hvor man rejser rundt, er faren jo, at man lever i en verden, hvor man hører historier om folk, der oplever vilde ting. Man kommer til at synes, at den almindelige hverdag er en smule kedelig, siger korrespondent Philip Khokhar.
  Foto: Carsten Lauridsen
 • 1/: Philip Khokhar var første gang i Afghanistan i 2009 og var skræmt. - Men jeg fandt ud af, at der også var et liv. Der var et aftenliv, hvor folk gik ud og havde det sjovt. Det fascinerede mig, at der også var en anden side.
  Foto: Carsten Lauridsen

- Der er også et liv i krigen

Døden bliver en anden form for følgesvend i en by som Kabul, hvor alle kender nogen, der er blevet dræbt, siger DR-korrespondenten Philip Khokhar. Han er aktuel med en ny bog om livet og menneskene i den hovedstad og det land, som var hans hjem i et år, og hvor folk håber på trods
20. maj 2018, 13.32

Kirsebærtræerne blomstrer foran muren med de gulbrune sten. I gårdhaven strutter roserne i forskellige røde nuancer, mens træer sørger for skygge, og en krukke ...

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind
Mere Livsstil