Tip os log ind
  • 1/: Efter tre sæsoner i »Vild med Dans« stoppede Christiane Schaumburg-Müller i 2013 for at få frihed til at prøve noget nyt. Nu er hun til gengæld mere end klar til at vende tilbage som vært i det populære danseprogram. ?
    Foto: Martin Sylvest/ritzau Scanpix
  • 1/: Da Christiane Schaumburg-Müller første gang var vært i "Vild med Dans", fik seerne også lov til at se hendes evner som danser. Denne sæson er det dog ikke planen, at hun selv skal en tur på dansegulvet.
    Foto: Marie Hald/Ritzau Scanpix
  • 1/: Sidste gang Christiane Schaumburg-Müller var vært i "Vild med Dans", var det sammen med Claus Elming. Her ses parret i finalen 2010.
    Foto: Bo Nymann/Ritzau Scanpix

- Dansen har gjort mig modig

Tv-vært, skuespiller, designer, chefredaktør, model og forfatter. Christiane Schaumburg-Müller har aldrig været bange for at kaste sig ud i nye ting, og det skyldes blandt andet tiden som danser, mener hun selv. Måske derfor har hun et særligt blødt punkt for »Vild med Dans«, som hun nu er vært på igen
02. september 2018, 08.00

Spørger man Christiane Schaumburg-Müller, om hun var nervøs første gang, hun trådte frem på skærmen i bedste sendetid som vært på TV 2-succesen »Vild med Dans«,...

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind
Mere Livsstil