Tip os log ind
Arkiv
Foto: Colourbox

Kommunens server gik amok med nyhedsbreve

20. marts 2014, 13.07

SILKEBORG: Silkeborg Kommune gik for en kort stund fra at have haft problemer med at sende dagsordener ud til de borgere, journalister og politikere, der abonnerer på tjenesten til at sende mange ud. Rigtig mange.

Fra midnat og helt frem til torsdag morgen ved otte-tiden spyttede kommunen således omkring 140 nyhedsbreve. Hvert tredje minut tikkede en ny mail ind og oversvømmede abonnenternes indbakker. Hans Mogensen, kommunikationschef i Silkeborg Kommune, beklager hændelsen.

- Vi begyndte straks at fejlsøge, da de første mødte ind på kommunen i morges. Vi fik slukket for serveren, som spyttede alle de her nyhedsbreve ud, den udsendte tilsyneladende et nyhedsbrev hvert tredje minut til de borgere, der har tegnet abonnement på kommunens nyheder, siger Hans Mogensen.

- Det er en server, der er sat op til at sende ud, når der er nyt, men fordi den simpelthen har været fyldt op og ikke længere kunne registrere, at den havde sendt nyhedsbrevet ud, så skete det her. Normalt har vi overvågning af serverne, men lige netop denne havde endnu ikke fået overvågning. Det beklager vi selvfølgelig, tilføjer han og håber, at de cirka 150 abonnenter har taget oplevelsen »med et overbærende smil«.


Ordet er dit