Tip os log ind
Karina Due (DF) bliver både medlem af regionsrådet i Region Midtjylland og af byrådet i Silkeborg Kommune.

Endnu en silkeborgenser klar til regionsrådet

22. november 2013, 08.21

SILKEBORG: Torsdag skrev vi, at der er tre silkeborgensere i det nye regionsråd, og det var sådan set også rigtigt i går, da vi skrev det.

Men nu viser det sig, at byrådsmedlem Karina Due (DF) også får også sæde i det nye regionsråd i Region Midtjylland fra nytår.

Det blev klart, da Jette Skive (DF), som var valgt til regionsrådet, valgte at trække sig, fordi hun skal være rådmand i Aarhus Kommune.

Karina Due, der med 1955 stemmer var valgt til førstesuppleant, bliver derfor nyt DF-medlem af regionsrådet i stedet for.

- Det kommer helt bag på mig. Jeg havde slet ikke regnet med at have nogen chance for at blive valgt til regionsrådet, siger Karina Due.

Til byrådsvalget i Silkeborg Kommune fik Karina Due tredjeflest stemmer af alle (1892), og hun bliver formand for ældre- og socialudvalget i det nye byråd samtidig med, at hun får en plads i økonomiudvalget.

- Jeg bliver nødt til at arbejde med politik på fuld tid nu. Andet kan ikke lade sig gøre, siger Karina Due.

Så hun gør klar til at sige sit job op.

Med Karina Dues indtræden vil Silkeborg Kommune have fire repræsentanter i regionsrådet. Det tre andre er Bente Nielsen (SF), Henrik Fjeldgaard (S) og Lene Fruelund (EL).


Ordet er dit