Tip os log ind
Internet-handlen er stigende. Møbler er dog endnu ikke særlig ofte blandt de produkter, som danskerne køber på nettet. Det har den 19-årige Jonas Byskov dog tænkt sig at gøre et ihærdigt forsøg på at ændre. Han vil skubbe til folks købevaner.

Succes-student starter eget møbel-firma

26. oktober 2013, 13.07

ANS: I sommer afsluttede 19-årige Jonas Byskov, Sinding, sin højere handelseksamen (HHX) på Silkeborg Buisness College, og mens kammeraterne fra studiet nu har taget et sabbatår eller er startet på en videregående uddannelse eller job, så er Jonas gået en lidt anden vej.

Han har åbnet en e-butik, www.bedrenætter.dk, med salg af møbler og med showroom på Østre Langgade i Ans.

Med et gennemsnit på 12.31 fra HHX ville der være åbne døre til næsten alle uddannelser, men det var nu alligevel iværksætteriet, der trak i Jonas.

Han ved ikke, hvor iværksætter-trangen kommer fra. Forældrene er almindelige lønmodtagere.

- Jeg har bare altid vidst, at jeg trives bedst med at være min egen chef, fortæller Jonas i dagens udgave af Midtjyllands Avis.

Jonas fik ideen til at starte en e-butik efter at have analyseret det tyske marked.

- Nethandel stiger hele tiden, og da jeg undersøgte markedet i Tyskland, kunne jeg se, at der var mange store webshops, som udelukkende solgte online med få showrooms i de største byer. Konceptet er stadig ikke særligt udbredt herhjemme, men Danmark er som regel et par år efter Tyskland, så jeg tror, at danskerne er ved at være klar til at tage imod det, siger Jonas til Midtjyllands Avis.

Jonas er godt klar over, at det er svært for en ny virksomhed at få overskud på bundlinjen de første år. Men starten har været god. Butikken åbnede i august, og ordre nummer 100 er allerede sendt af sted.


Ordet er dit