Tip os log ind
Mikkel Letting levede sig som sædvanlig med i kampen, mens han hamrede løs på sin tromme og skreg af fuld hals.
Foto: Jakob Stigsen Andersen


Masser af ros til den nye Ørnerede

15. november 2012, 13.57

SILKEBORG: Langt de fleste af de 2448 tilskuere i Silkeborgs ny arena havde en fantastisk premiere til håndboldtopbraget mellem BSV og KIF Kolding i aftes.

Ikke mindst, fordi udebaneholdets spillere må have følt sig som ørnens hjælpeløse bytte. KIF blev nedlagt, flået, ædt, gylpet op til ungerne og skidt ud på BSVs nyrenoverede hjemmebane, som går under kælenavnet »Ørnereden«.

BSV-direktøren, Frank Lajer, havde da også svært ved at skjule sin begejstring efter kampen.

- Det her har jeg drømt om i fire og et halvt år. Og i aften gik drømmen i opfyldelse. Det var en fantastisk premiere for alle i og omkring BSV. Og spillerne var vildt begejstrede for stemningen. Det er en BSV-direktør med en klump i halsen i aften, konstaterede Frank Lajer.

Jysk Arena kan efter ombygningen nu rumme ca. 2500 tilskuere, hvilket er ca. 800 flere end den gamle hal, som havde 1200 siddepladser. Den nye arena har 1960 siddepladser.

Det var da også tydeligt at mærke, at tilskuerkapaciteten var blevet øget med ca. 800. Der blev lavet en infernalsk larm, hver gang BSV scorede. Og jubelbrølet er markant højere end til tidligere håndboldkampe, fordi der nu er siddepladser hele vejen rundt om håndboldbanen.

- Hallen er helt fantastisk. Jeg får kuldegysninger hver gang, BSV scorer, så højt lyder det, konstaterede en temmelig svedig Mikkel Letting, som er den faste trommeslager og indpisker bag målet, hvor BSVs fanklub holder til.


Ordet er dit