Tip os log ind
Simon Kristiansen tager i øjeblikket i mod kunderne ved kassen hos Spar Nord. Men det er også planen, at han skal prøve kræfter med de andre funktioner, som der er i Spar Nord. Filialdirektør Steen Kahr Rasmussen er glad for at kunne være med til at give elitesportsmanden en uddannelse.
Foto: Søren Nielsen

BSV-profil skal hjælpe kunder hos Spar Nord

15. september 2012, 10.11

HÅNDBOLD: Forude venter forhåbentlig flere gode år som håndboldspiller for Simon Kristiansen.

Men en dag er det slut, og en professionel håndboldspiller tjener langt fra så meget, at han kan leve af det resten af livet.

Det er blandt andet en af grundene til, at Simon Kristiansen er i gang med at tage en uddannelse som finansøkonom.

Den 1. september startede han som et led i sin uddannelse på et godt otte måneder langt praktikforløb hos Spar Nord på Borgergade.

- Man kan sige, at min ungdom er rykket lidt, fordi jeg har brugt rigtig mange år på håndbold. Men jeg ved jo godt, at jeg ikke skal spille håndbold resten af livet, og derfor har jeg valgt at sikre mig selv med flere muligheder med en uddannelse, forklarer Simon Kristiansen, der spiller sin femte sæson for Bjerringbro-Silkeborg og har kontraktudløb til sommer.

Han er i gang med at tage uddannelsen som finansøkonom hos Erhvervsakademi Dania, og har på eget initiativ lavet en fleksibel ordning med hensyn til arbejdstider og jobindhold hos Spar Nord.

- Håndbolden er min første prioritet, men jeg har det også sådan, at det er rart at tænke på noget andet end håndbold for at holde min hjerne i gang. Derfor er jeg rigtig glad for, at Spar Nord har givet mig muligheden for at få de to ting til at gå op i en højere enhed, konstaterer backspilleren.

Spar Nord vil uddanne

Hos Spar Nord var det filialdirektør Steen Kahr Rasmussen, der tog beslutningen om at ansætte Simon Kristiansen som praktikant på fleksible vilkår.

- Som pengeinstitut ser vi det som en samfundsmæssig opgave at være med til at uddanne unge mennesker. Simons situation var dog lidt anderledes, når det handler om arbejdstider. Det tog vi en grundig snak om, og ud fra hans træningstider har vi sammensat et forløb hos os, så han kommer rundt og arbejder med de forskellige områder, siger Steen Kahr Rasmussen.

Filialdirektøren mener også, at banken med ansættelsen af en elitesportsmand får noget den anden vej.

- Værdier som vedholdenhed og målrettethed vil vi gerne være kendt for i Spar Nord. Og det har en sportsmand som Simon med sig. Og han vil helt sikkert også komme med nogle indspark, som vi kan bruge internt og overfor kunderne, forudser Steen Kahr Rasmussen.


Ordet er dit