Tip os log ind
For Kira Provst Hansen har det altid ligget i luften, at hun ville være selvstændig. For hende er det en drøm at have overtaget Ludvigslyst, og hun er glad for den positive modtagelse, blandt andet fra naboerne, som hun allerede er kommet i god kontakt med. For eksempel er det »Jette fra nummer 12«, der udstiller sine billeder her i sommerstuen.

Flyvende start for Ludvigslyst

27. maj 2012, 10.07

Det er en glad Kira Provst Hansen, som to uger efter åbningen af Traktørstedet Ludvigslyst kan se tilbage på det, hun kalder en »flyvende start« for det historiske sted med den skønne beliggenhed ned til Julsø i Svejbæk.

- Der har været en utrolig opmærksomhed omkring åbningen, og jeg kan mærke, at folk vil mig det godt, også naboerne og hele området. Det er dejligt, siger den 34-årige restauratør.

Hun kan nu byde gæsterne indenfor i et nyrenoveret Ludvigslyst, da håndværkerne har været i gang i næsten tre måneder, og nu står Ludvigslyst klar med smukke og stemningsfyldte lokaler, hvor Kira Provst Hansen og medarbejderne, kok Adam Hummel Ebsen og kokkeelev Jack Thomsen, er parate til at kræse om gæsterne.

- Vi vil tilberede mad af udsøgte, danske råvarer. Helst økologiske og gerne lokale. Det er vigtigt, at råvarerne, lige fra smør til vin, er fremstillet under ordentlige vilkår, siger Kira Provst Hansen, som er uddannet kok og har stor erfaring fra branchen. Senest fra Restaurant L’estragon i Aarhus, hvor hun var ansat i cirka fire år, inden hun blev selvstændig med det kendte traktørsted i Svejbæk.

Kira Provst Hansen overtog Ludvigslyst i februar, og efter at være kommet rigtigt godt i gang, glæder hun sig til at videreudvikle stedet.

Ludvigslyst er åben for frokost klokken 12-15, klokken 14-17 serveres kaffe og kage, og fra klokken 18 er der aftenrestaurant. Mandag og tirsdag er der lukket.


Ordet er dit