Tip os
Video: Peter Erfurt

Video: To voksne og fire børn fundet døde ved Ulstrup

Politiet blev alarmeret klokken 12.03 til adresse i Ulstrup (opdateret kl 21.12)
09. januar 2017, 15.52

ulstrup Østjyllands Politi har i dag fundet seks personer - to voksne og fire børn - døde på en adresse i Amstrup Bakker i Ulstrup.

Østjyllands Politi fik kl. 12.03 anmeldelse om et mistænkeligt forhold på adressen, hvorefter politi og ambulancer blev sendt til stedet.

Østjyllands Politi er her til aften stadig i gang med et større politimæssigt og retsmedicinsk arbejde på stedet.

Østjyllands Politi kan på nuværende tidspunkt ikke oplyse baggrunden for dødsfaldene, som de betragter som mistænkelige. Derfor er det endnu uvist, om der er tale om en familietragedie, en ulykke eller en forbrydelse.

På adressen bor til daglig et par og fire børn.

Hele området ved huset på Amstrup Bakker er spærret af. En stor projektør er sat op på vejen foran huset, så poltii og teknikere kan arbejde ved huset, selv om det er blevet mørkt.

Chokerede naboer kigger vantro på det store politiopbud. De fleste er synligt berørte over tragedien, som mange først hører om, da de kommer hjem fra arbejde og ser deres ellers normale stille villavej spærret af af politiet.

Favrskov Kommune er af politiet blevet underrettet om tragedien. På kommunens hjemmeside skriver kommunen:

»Favrskov Kommune er af Østjyllands Politi orienteret om en hændelse i Ulstrup, hvor 2 voksne og 4 børn er fundet døde.

Favrskov Kommunes beredskabsplan er aktiveret, og vi er tilstede med ledende medarbejdere i Ulstrup.

Vi er dybt berørte over, hvad der er sket, og vi sender vores medfølelse til de pårørende. I morgen tidlig er vi klar i dagtilbud og på skolen med omsorg og støtte til kammeraterne.«

Østjyllands Politi oplyser kl. 19, at politiet fortsætter undersøgelserne i huset i yderligere nogle timer mandag aften og først forventer at kunne informere nærmere om fundet af de seks døde mennesker tirsdag.Ordet er dit