Tip os
Thomas Bjørn

Video: Thomas Bjørn havde næsten tårer i øjnene over Europa-golf til Silkeborg

Han løb rundt på banen som dreng. Siden tegnede han den, og næste år skal han spille Europa Tour-golf på golfanlægget i Resenbro
02. maj 2017, 13.40

GOLF Det var en tydelig meget glad og berørt Thomas Bjørn, der tirsdag ved 13-tiden var med til at præsentere planerne for næste års helt store sportslige begivenhed i Silkeborg.

Det sker, når Europa Touren i golf, med turneringen Made in Denmark, kommer til Silkeborg i slutningen af august.

- Der er så mange ting i det her, som er uvirkeligt for mig. Først at jeg har vundet turneringerne på European Tour, er blevet Ryder Cup-kaptajn, og nu skal jeg spille en European Tour herude, hvor jeg har løbet rundt som dreng. Det er næsten med tårer i øjnene, at jeg tænker på det. Det er sjældent, at jeg løber tør for ord, men det er tæt på, sagde Thomas Bjørn fra podiet.

Han løb rundt på banen som dreng. Siden tegnede han dele af den, og næste år skal han så spille den prestigefyldte turnering på golfanlægget i Resenbro.

- Jeg skal nok ud og træne lidt her. Jeg må tage min mor - der bor i Silkeborg - med ud og gå 18 huller, siger Bjørn, der flyttede fra Silkeborg i 1998 for at satse fuldt ud på sin golf-karriere.

Se flere reaktioner i video-klippet.


Ordet er dit