Tip os
Mikkel og Mary om Antibulli


Video og stort galleri: Mary og Mikkels store dag i Silkeborg

Kronprinsesse Mary og Mikkel Hansen satte efter dagens håndboldtræning ord på tankerne bag Antibulli, der blev præsenteret
07. januar 2017, 14.58

SILKEBORG Som det hører sig til efter store sportskampe, så var der pressemøde i spillergangen efter dagens træning med de unge SIF-spillere, Mikkel Hansen og ikke mindst kronprinsesse Mary.

Under pressemødet satte de to stjerner ord på, hvad anti-mobbe konceptet Antibulli går ud på.

Et koncept som de fik ideen til at samarbejde om for et års tid siden. Med hjælp fra forskellige aktører, så er konceptet nu færdigudviklet og blandt andet testet med stor succes af lokale ungdomsspillere fra Silkeborg IF's håndboldafdeling.

Ry Håndbold har også være med i testperioden.

Antibulli kombinerer erfaringer fra antimobbe- og trivselsindsatser med erfaringer fra håndboldverdenen, og initiativet består af konkrete råd og øvelser til træningen af 6-12-årige.

Materialet er gratis og frit tilgængeligt for alle på antibulli.dk, hvor trænerne kan vælge øvelser og aktiviteter i det omfang, som giver mening for netop deres hold.

- Det er meget vigtigt, at vi har det godt og behandler hinanden ordentligt, når vi dyrker sport i vores fritid. En dårlig behandling og mobning må ikke få unge mennesker til at stoppe med at dyrke sport, fastslog kronprinsessen, inden hun deltog i nogle af anti-mobbe-øvelserne.

Hør også i videoen, hvad Mary og Mikkel Hansen havde at sige om tankerne bag Antibulli.

Mary fortalte også begejstret om sin oplevelse af de lokale spillere.

Se også det store galleri med masser af billeder af børn og forældre, som deltog i dagen.


Ordet er dit