Tip os
Det 35 m/k stærke Fanfarenzug Eisenach er meget populært på hjemegnen - Wartburg-området - og samler tusinder af tilhørere til sine sommerfest-koncerter. Fredag og lørdag kan korpset høres i Galten, Ry og Skanderborg.

Tyske tambur-toner for fuld blæs

Fanfarenzug Eisenach på visit
12. maj 2017, 16.10

GALTEN/RY/SKANDERBORG Der er godt nyt for venner af march-musikken. For fredag og lørdag den 19. og 20. maj får Skanderborg Kommune besøg af et berømte tyske Fanfarenzug Eisenach - et tamburkorps med et stort publikum i hjemegnen, Wartburg-området, hvor deres optog hvert år i forbindelse med den årlige sommerfest tiltrækker tusinder af gæster.

Eisenach er Skanderborg Kommunes venskabsby, og tamburkorpset kommer til kommunen som led i et venskabsbesøg, der også omfatter politikere og andre repræsentanter for byen.

Under besøget bliver der flere chancer for at høre Fanfarenzug Eisenach spille tamburmusik for fuld udblæsning.

Fredag eftermiddag giver det en halv times koncert på Bytoften i Galten og lørdag formiddag ligeledes en halv times koncert på havnen i Ry.

Fredag aften spiller det 35 m/k stærke band også ved Lys Nat i Skanderborg. Det sker i et telt foran Kvickly på Adelgade, hvor der også vil være mulighed for at købe tysk øl og pølser.

Gæsterne fra venskabsbyen skal under opholdet i Skanderborg Kommune blandt andet besøge Himmelbjerget, Ry Havn og se nærmere på Galten Skatepark og levefællesskabet Hertha i Herskind.


Ordet er dit