Tip os
Foto: Anita Graversen/polfoto

Tragedien ved Ulstrup: Psykologer sættes ind på skole og i børnehave

Efter tragedien i Ulstrup har Favrskov Kommune iværksat et nødberedskab, som indebærer psykologhjælp til børnene på Ulstrup Skole og Børnehuset Ulstrup
10. januar 2017, 08.54

SILKEBORG Børnene og medarbejderne på Ulstrup Skole og børnehaven Børnehuset Ulstrup har i dag fået tilbudt psykologhjælp efter familietragedien i huset på Amstrup Bakker, hvor to voksne og fire børn er døde. Børnene i familien har tilknytning til både Ulstrup Skole og Børnehuset Ulstrup.

Favrskov Kommune har sat fire psykologer af til at hjælpe med bearbejdning af det chok, som både børn, medarbejdere og forældre har fået.

- Det er en meget tragisk begivenhed og vi gør vores allerbedste for at hjælpe både børn, medarbejdere og forældrene med tilknytning til Ulstrup Skole og Børnehuset Ulstrup. Vi har sat vores kriseplan i værk, fortæller Rasmus Møller, der er direktør for sektionen Børn og Skole i Favrskov Kommune.

Ulstrup Skole og Børnehuset Ulstrup ligger i umiddelbar nærhed af hinanden, så psykologerne har mulighed for at hjælpe begge steder.

- De vil kunne hjælpe, hvor der er behov. Senere i dag får jeg en melding på, hvad status er på skolen og i børnehaven. Og så må vi se på, hvor længe vi skal opretholde kriseberedskabet. Vi opretholder det så længe, det er nødvendigt. Vi følger naturligvis situationen nøje, konstaterer Rasmus Møller.


Video: Peter Erfurt
Ordet er dit