Tip os
  • 1/:
    Foto: Jakob Stigsen Andersen
  • 1/: Magtens Korridorer er tilbage på Hede Rytmer for første gang siden 2013.
    Foto: Morten Rygaard
  • 1/: Stortalentet Karl William er lige nu med i »Toppen af Poppen«. Til maj er han med til Hede Rytmer i Indelukket.?
    Foto: Morten Nordstrøm

To nye navne klar til Hede Rytmer

Nu kan festivalarrangør Oliver Zähringer fortælle, at endnu to navne er på plads
12. oktober 2017, 06.02

FESTIVAL For to uger siden kunne Hede Rytmer løfte lidt af sløret for musikken til næste års festival med navnene Thomas Helmig og dj-stjernen Martin Jensen fra Sorring.

Nu kan festivalarrangør Oliver Zähringer fortælle, at endnu to navne er på plads - nemlig Magtens Korridorer og stortalentet Karl William, som lige nu er aktuel i TV-programmet »Toppen af Poppen«.

- Magtens Korridorer spillede sidst til Hede Rytmer i 2013. Det var første år med de »Nye« Hede Rytmer, og Magtens Korridorer er et band, som mange har spurgt på i årene siden. Så der er lagt op til et glædeligt gensyn, siger Oliver Zähringer. Karl William har på kort tid opnået meget stor anerkendelse i den danske musikbranche.

I 2015 vandt han P3's Talentpris og i oktober 2016 vandt han P3 Guld's hovedpris og hittede på radioen med »Alt er fint« og »Blind igen« og »Forstenet«, som Karl William har skrevet i samarbejde med Peter Sommer og produceret af Andreas Sommer.

På scenen har Karl William et velspillende band med Carl Barsk, Mathias Lion, Frederik Carstens, Tais og Emil Istid i ryggen.


Tribute-torsdag

Hede Rytmer kan endnu ikke oplyse spilletider for de fire navne, som nu er klar til rockfesten i Indelukket sidste weekend i maj.

Men det ligger fast, der også bliver koncerter torsdag aften med tributerock og navne som Best of Bowie, Die Herren, Bryan Adams Tribute og Almost AC/DC.

Billetsalget til Hede Rytmer 2018 åbner først 23. november.


Ordet er dit