Tip os

Teknisk indkøber

Vi er inde i en rivende udvikling og søger derfor en effektiv indkøber, der kan sikre optimalt vareflow til rette tid, pris og kvalitet.

Indkøb af tekniske VVS-komponenter

Arbejdsopgaverne er forskelligartede og spænder over et bredt felt:

. Løbende leverandøropfølgning og udvikling af leverandørrelationer

. Søgning og sourcing af nye komponenter

. Igangsætte aktiviteter ifm. omkostningsreduktionsprojekter

. Optimering af lagerstørrelser

. Rapportering af nøgletal og forecast

. Sikre valide og opdaterede masterdata i ERP

Med reference til indkøbschefen bliver du en del af et mindre indkøbsteam med stor kontaktflade på tvæs af både forretning og koncern. Vi lægger derfor vægt på, at du kan holde mange bolde i luften og forstår at prioritere dine opgaver i en foranderlig hverdag.

Struktureret og effektiv 
Du har en relevant uddannelse indenfor indkøb og praktisk erfaring med teknisk indkøb, forhandling og leverandørsamarbejde, gerne fra VVS-branchen. Vi er certificeret iht. ISO 9001 og ISO 14001samt TS 16949 Compliant, hvorfor kendskab hertil er en fordel. Erfaring med Navision vil ligeledes være et plus, ligesom indkøbserfaring fra handel med Østeuropa og Asien er en fordel. Du kommunikerer ubesværet på dansk og engelsk, både skriftligt og mundtligt. Som person er du fleksibel, udadvendt og vedholdende.

Vi tilbyder
et spændende job i en højt specialiseret produktionsvirksomhed med en stor portefølje af produkter og en flad organisation, der arbejder i et internationalt, Lean-orienteret miljø. Omgangstonen er uformel, og frihed under ansvar er en naturlig del af hverdagen. Du vil blive modtaget med et tilpasset træningsprogram, som sikrer den bedst mulige start på dit nye job. Løn og ansættelsesforhold forhandles individuelt og suppleres med sundhedssikring, pensions- og kantineordning.

Ønsker du yderligere oplysninger om jobbet
er du velkommen til at kontakte direktør Chr. Bilkvist eller indkøbschef Jan Rømer på tlf. 9714 1444. Har du lyst til at arbejde i et fjernvarmemarked i stærk vækst, så send din ansøgning via linket på www.termix.dk. Rekrutteringsprocessen udføres af People & Performance.

Gemina Termix A/S, der er en del af Danfoss-koncernen, er beliggende i Sunds og har 94 medarbejdere. Virksomheden er specialiseret indenfor udvikling og salg af fjernvarmeanlæg til huse og lejligheder samt større byggerier. Gennem en høj grad af innovation har virksomheden sikret sig en ledende position på det danske marked og en stærkt stigende eksportandel. Vi er certificeret iht. ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 samt TS 16949 Compliant. Læs mere på www.termix.dk