Tip os
Ulrik Flo har stået i skyggen af en af stærk angriber i den bedste norske række.

SIF

SIF henter angriber i berømt Flo-familie

Midtjyllands Avis erfarer, at ny angriber er klar for SIF - kun detaljer mangler
27. januar 2016, 10.16

FODBOLD Så lykkedes det. SIF har hentet en ny angriber til klubben. Det erfarer Midtjyllands Avis fra flere kilder.

Forstærkningen er den norske angriber Ulrik Flo, der kommer transferfrit til Silkeborg. Ifølge Avisens oplysninger mangler kun de sidste detaljer at falde på plads, før Flo er SIF-spiller.

Ulrik Flo er en fysisk stærk angriber, der tidligere spillede på midtbanen. Den 27-årige angriber havde en lang karriere i Sogndal, men i sommeren 2015 blev han solgt til Odd Ballklubb på en kort kontrakt.

Her stod han i et halvt år i skyggen af den stærke angriber Olivier Occean, og den manglende spilletid betød, at han i december forlod klubben og derfor står uden kontrakt.

Ulrik Flo kommer ud af en kendt familie. Han er nevø til den tidligere Chelsea-spiller Tore Andre Flo og Jostein Flo, der var i Sheffield United.

Ulrik Flo har senest trænet med i Brann Bergen, og det var planen, at han skulle med Brann-holdet på træningslejr i USA, men her hoppede han af flyet og tog til Silkeborg i stedet.

SIF har længe været i markedet for at hente en angriber, og den jagt er blevet støttet af en lokalindsamling, der foreløbig har passeret 250.000 kroner. Ifølge spotschef Jesper Stüker har den været medvirkende til, at SIF har kunnet hente den nye angriber.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra SIF-ledelsen her til formidddag.


Ordet er dit