Tip os

Søges til Mediehuset Herning Folkeblad: Egnsredaktør

- som brænder for lokaljournalistikken og vil være en del af et driftigt område

Som egnsredaktør står du i spidsen for vores egnsredaktion i Vildbjerg, som dækker et velfungerende og driftigt lokalområde til de daglige oplandssider i Herning Folkeblad, til vores nyhedssite aoh.dk, til ugeavisen Lokalavisen og til diverse periodiske udgivelser hen over året.

Du er skrivende lokalredaktør for Aulum-området og chef for vores dygtige egnsredaktion, som tæller vores to lokalredaktører for henholdsvis Kibæk- og Vildbjerg-områderne samt vores sælger på Lokalavisen, som du også har det redaktionelle ansvar for.

Hver lokalredaktør har ansvaret for sit lokalområde, men alle arbejder tæt sammen hver eneste dag om at udkomme med det bedste mix af lokale historier fra de tre områder. I skriver om alt, hvad der rører sig i lokalområdet - både før, under og efter det sker - og I afløser på hinandens lokalrubrikker, når der er brug for det.

Som egnsredaktør har du det overordnede ansvar for planlægningen, medarbejderne og for prioriteringen af vores lokaljournalistik i dagbladet, ugeavisen og web.

Du er en dygtig allround-journalist og en god formidler, der har en velskrivende pen, og som sætter en ære i at levere fejlfrit og i høj kvalitet.

Du leverer lige engageret til ugeavisen som til dagbladet, og du står i spidsen for at skabe de rigtige snitflader og måder, hvorpå vi versionerer indholdet i de to udgivelser.

Du mestrer online mindst lige så godt som print, og du går gerne forrest med at prøve nye digitale muligheder af, hvis det kan berige historierne for brugerne. Desuden kan du fotografere og arbejder også gerne med video.

Du er udadvendt, nyder kontakten med kilder og læsere, og du brænder for et konstruktivt kritisk samspil med dit lokalområde og egnen.

Du engagerer dig gerne i lokalsamfundet og er god til at opbygge og vedligeholde dit kildenetværk.

Du er en god kollega og en fair leder, der gerne går en ekstra meter for holdet. Du har et godt humør, er med til at skabe et rart og kreativt, redaktionelt miljø samt lever rigtigt fint med travlhed, lange arbejdsdage og pressede deadlines.

Derudover ønsker vi os, at du er uddannet journalist - gerne med joberfaring fra en lokalredaktion har næse for nyheder og gode historier - og får skæve ideer har erfaring fra både avis og net - og ser store muligheder i samspillet har øje for også den grafi ske præsentation af journalistikken kan balancere det redaktionelle med det kommercielle er systematisk, struktureret og god til planlægning.

Du skal have kørekort, og egen bil er en nødvendighed. Desuden skal du bo i Herning Folkeblads udgivelsesområde.

Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte chefredaktør Vibeke Larsen på 20 16 00 68.

Ansøgning og cv sendes til chefsekretær Tina Nortvig Mortensen på tnm@herningfolkeblad.dk.

Mærket »Egnsredaktør«.

Ansøgningsfrist: 2. juni 2017.

Forventet tiltrædelse: 1. august 2017.

Mediehuset Herning Folkeblad er en selvstændig fondsejet medievirksomhed i Midtvestjylland, som primært dækker kommunerne Herning, Ikast-Brande og Silkeborg. Virksomheden har ca. 170 ansatte.

Virksomhedens styrende værdigrundlag bygger på nytænkning, lokalperspektivering, samspil og troværdighed. Disse værdier er rygraden i virksomheden. De enkelte lokale mediehuse består af mennesker, som arbejder for mennesker, og har den lokale borger i fokus. Lokale nyheder samt inspiration til et bedre liv er ledestjernerne i alt mediearbejdet.

Overskuddet fra medievirksomheden udloddes til gode lokale formål inden for kultur, sport, erhverv og uddannelse.

Se mere på www.mediehusetherningfolkeblad.dk.

Se flere jobs