Tip os
  • 1/: Lotte og Jan Kristoffersen har kendt hinanden i 28 år og var sammen af sted på det første forretnings-eventyr i Sydtyskland, hvor de drev en montage-virksomhed. Tilbage i Danmark igen startede de så Stoffer Retail Solutions, hvor de selv producerer det butiksinventar, som efterfølgende bliver monteret i butikkerne i Danmark og i resten af Europa.
  • 1/: Kenneth Knudsen er an af de seks mand, der i Hårup er beskæftiget med at producere butiksinventaret, som bliver lavet fuldt og helt af Stoffer Retail Solutions, hvorefter montørerne kører ud og bygger butikkerne op. Virksomheden har også en snedkerlærling. Derudover oplever indehaver Jan Kristoffersen, at det kan være svært at få nye medarbejdere, og det gælder både snedkere og montører.
  • 1/: Stoffer Retail Solution har også en lille lakeringsafdeling, som Palle Bay står for, og dermed kan man komme hele vejen rundt, når der skal laves nyt inventar.

Ser butikken godt ud, så er den sikkert lavet i Hårup

Boconcept var de første til at få øje på Jan Kristoffersen og Stoffer Retail Solution til at lave og opbygge deres butikker. Senere er en lang række butikskæder fulgt efter som for eksempel Bestseller, Idémøbler, Illums Bolighus og mange andre
15. juli 2017, 09.35

HÅRUP Tysk ordentlighed, kvalitet og punktlighed var en fast bestanddel af de første mange år af Jan Kristoffersens karriere med at opbygge butikker, og det...

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind