Tip os

Søbad må ikke være på bekostning af svømmehal i Galten-Skovby

13. september 2017, 12.56

SVØMMEHAL Nu er det blevet tid for jer kære medborgere i Galten-Skovby området at tage stilling til, om det er nu vi skal have en svømmehal og i givet fald at støtte projektet.

Der kommer hele tiden nye forslag om ting, der skal realiseres i vores kommune. Det sidste nye er et søbad i Skanderborg i forbindelse med Kulturhuset.

Efter hvad der står i avisen, er det meningen, at finansieringen skal ske ved fondsmidler, men er det nu også hele sandheden? Når der skal laves noget ved Kulturhuset, hvornår er det så der, pengene bruges her eller til søbadet. Hvad med vedligeholdelse osv.?

Jeg synes, det er en god idé med søbadet. Det må bare ikke være på bekostning af en svømmehal i Galten-Skovby.

Desværre er der ikke vilje blandt flertallet i det siddende byråd til nogen form for hjælp. Måske er det, fordi det borgernære samfund, der tilgodeser centerbyerne og lokalområderne, ikke er en socialdemokratisk mærkesag?

Grænsen for centralisering er nået, og der er mange gode grunde til at etablere en svømmehal i Galten-Skovby, f. eks:

. Styrkelse af udviklingen i lokalområderne, der sikrer en bedre balance imellem Skanderborg og centerbyerne

. Tilgodese den store befolkningstilvækst i Galten-Skovby

. Tid og omkostninger for skoletransport

. Tilgodese lokale fritidsaktiviteter og muligheder for unge og ældre med begrænsede transportmuligheder

Mit store håb er, at alle jer, der bor i denne del af kommunen, vil støtte projektet, det er NU, I skal til at agere. Både når I stemmer i november og ved at støtte på klanksvømmehal.dk. Det skal gerne blive til gavn for alle aldre.


Ordet er dit