Tip os
  • 1/: På billedet ses det, hvordan en stor del af bilisterne insisterer på at holde til venstre, også selvom det skaber kø ud i Østergadekrydset og højre vognbane er fuldstændig fri for biler.
  • 1/: Kørelærer Knud Egstrøm mener, at lyskrydset ved Zeltnersvej kan være farligt, fordi nogle cyklister kører over for rødt, mens bilister på Zeltnersvej har dårlige oversigtforhold. - Man skal køre helt op i fodgængerfeltet, før man som bilist kan se, om der kommer cyklister fra venstre, siger Knud Egstrøm.
  • 1/: På Christian 8.s Vej i sydlig retning markerer et skilt, at regelen om sammenfletning gælder kort før lyskrydset ved Meny.
  • 1/: Cyklisterne har også fået en hel del nyt at forholde sig til på Christian 8.s Vej. Ved det nye lyskryds ved Fredensgade og Zeltnersvej er der nu pludselig tre lyssignaler inden for 20-30 meter, man som cyklist skal holde øje med.
  • 1/: Kørelærer Knud Egstrøm mener ikke, at bilisterne får nogen gavn af udvidelsen af Christian 8.s Vej, så længe størstedelen bliver ved med at køre i venstre vognbane.

Så hold dog til højre!

Udvidelsen af Christian 8.s Vej ser ikke ud til at have fået den helt store effekt. Bilisterne bruger fortsat venstre vognbane, så trafikken sander til i Østergadekrydset
17. august 2017, 14.06

SILKEBORG Mandag 19. juni blev udvidelsen af Christian 8.s Vej fra to til fire spor fejret af kommunen, men jeg tvivler efterhånden på, at der var ret meget at ...

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind