Tip os
 • 1/: Lang tids gravearbejde gav endelig pote, da Låsby kunne indvie sin nye Søpark med tre små søer, fitness-udstyr, broer, legeplads, skate-område og bytorv. Mange hundrede var samlet til indvielsen, der blandt andet bød på stomp, fadøl og varm suppe.
  Foto: Jakob Stigsen Andersen.
 • 1/: Ry Outdoor afviklede i juni den anden udgave af sin festival for friluftsliv. Det blev en kæmpe succes og tre dage fyldt med aktiviteter til lands, til vands og i trætoppene - og ikke mindst et vellykket samarbejde med Street Food-markedet i det store telt på Siimtoften.
  Foto: Kenneth Lynghøj
 • 1/: Thomas Poulsen genåbnede i slutningen af november byens lukkede hotel - nu som Hotel Ry til stor glæde blandt byens borgere og øvrige forretningsdrivende. Han har siden noteret sig stor lokal opbakning til projektet.
  Foto: Torben Jakobsen
 • 1/: Ry Hallerne indviede den længe ventede haludvidelse med blandt andet trampoliner og andet springudstyr til gymnasterne.
  Foto: Torben Jakobsen
 • 1/: Låsby blev ramt af det tragiske drab på ægteparret Jørgen og Kirsten Kragh. Parrets søn, der er krigsveteran fra Balkan, er sigtet for drabet. Hele byen viste sin sorg og medfølelse med familien, og mange hundrede deltog i fakkeloptoget fra byens kirke til de dræbtes hjem, hvor de lagde blomster og tændte lys.
  Foto: Kenneth Lynghøj
 • 1/: Rys fodboldpiger kom for tredje gang helt til finalen i skolefodbold-turneringen. 900 fans drog med til Odense, hvor pigerne måtte se sig slået på grønsværen, men ikke desto mindre blev hyldet som helte.
  Foto: Torben Jakobsen.
 • 1/: Hendes majestæt dronning Margrethe åbnede i juli FDF's store landslejr på Sletten, hvor 12.000 FDF'ere i godt en uge tredoblede den gamle Ry Kommunes indbyggertal.
  Foto: Martin Ballund

Året der gik i Ry: Når én dør lukkes...

Hotellet lukkede, to tøjbutikker lukkede, Søkilde lukkede næsten og bageren forsvandt. Men 2016 viste endnu engang, at når noget forsvinder i Ry, så åbnes døren for noget nyt
30. december 2016, 11.43

RY 2016 kunne være blevet et trist år for bylivet i Ry, som måtte vinke farvel til tøjbutikkerne, Cla-chik og Nitouche.Men værst af alt måtte SAS-Piloternes...

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind