Tip os
René Gade. Folketingspolitiker fra Alternativet.
Foto: Martin Ballund

René Gade undskylder for Alternativets gak-gak video

Den lokale folketingspolitiker mener, at partiets pointer gik tabt efter en kort video fra møde blev lagt op på facebook
08. januar 2017, 15.45

SILKEBORG En del har spærret øjnene op over en 17 sekunder lang video, som Alternativet har lagt ud på facebook.

Videoen viser Alternativets medlemmer løbe rundt som en slags hovedløse kyllinger med sjove lyde og gakkede gangarter på et vintergruppemøde. Med til videoen var beskrivelse af, at her »peakede« mødet.

Det affødte hurtigt kommentarer om, at det vel nok var lige lovligt alternativt, og at det i øvrigt bekræftede mange fordomme om det nye parti på Christiansborg.

Det lokale medlem af Alternativets folketingsgruppe, René Gade, er dog heller ikke helt begejstret for den misforståelse, som videoen i første omgang gav anledning til.

På sin egen facebook-profil skriver han:

»Undskyld.

Mest af alt fordi der for pokker ikke er grund til at fodre fordommene og de hæmmende overbevisninger hos dem, der ikke kan forstå, at vi i Alternativet er hamrende realistiske og målrettede.

Og for det andet fordi du som medlem eller interesseret sympatisør af vores politiske og værdibaserede #venligerevolution, har skullet stå på mål for de 17 sekunders tilsyneladende galskab som vi uden kontekst lagde op som et gennemsigtigt og humoristisk fredagsindslag - og afslutning på vores vintergruppemøde i går.

Få grineflip med os som dinosaurer, æg, huleboere og kyllinger i den hylemorsomme og teamopbyggende 'Evolutionsleg' nedenfor. Men læs lige den forklarende tilføjelse, som vi har lavet til videoen her i eftermiddag, inden du ser den.

Tak for tilliden.«


Giver yderligere forklaring

Problemet med opdateringen på facebook var ifølge Alternativet selv, at glimtet i øjet ikke nåede igennem. Situationen blev misforstået, og det var synd efter et ellers meget grundigt møde.

Partiet skriver i den opdaterede forklaring på facebook-tråden:

»Stor forståelse for, at vores 10 minutters teambuilding-øvelse, som nogle af jer nok kender som den klassiske og morsomme 'Evolutionsleg' - skulle have haft en forklaring med på vejen. I særdeleshed når vi kogte den ned til et klip med 17 sekunders umiddelbar galskab. Og kun skrev, at det var her vores ambitiøse tredages vintergruppemøde toppede.

Her var et glimt i øjet, ironi og humor ikke nok for jer alle. Slet ikke når vi har så seriøse og store ambitioner sammen med jer«.


Undskyld.

Mest af alt fordi der for pokker ikke er grund til at fodre fordommene og de hæmmende overbevisninger hos...

Opslået af René Gade på 7. januar 2017
Ordet er dit